ΑΘΗΝΑ
14:46
|
03.07.2024
«Τοξικότητα, χυδαιότητα και λασπολογία εκ μέρους της κυβέρνησης» καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επίθεση του υπουργού Υγείας.
Κόντρα για την απόφαση να τεθεί ο «Ευαγγελισμός» ως νοσοκομείο αναφοράς για τους VIP του τελικού του Conference League
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Απάντηση στην προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτηρίζοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «μάπα» και «ακατάλληλο» για τη θέση του πρωθυπουργού, με αφορμή τα όσα είπε για την απόφαση να τεθεί ο «Ευαγγελισμός» ως νοσοκομείο αναφοράς για τους VIP του τελικού του Conference League, έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας ότι ο υπουργός Υγείας δείχνει το ήθος του.

«Ευχαριστώ τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη που με χαρακτήρισε “μάπα”. Θυμίζει έτσι σε όλους με ποιον συγκυβερνά ο κ. Μητσοτάκης. Άλλωστε ο καθένας έχει το πρόσωπο (μάπα) που του ταιριάζει. Παρακαλώ λοιπόν τον Άδωνι Γεωργιάδη να συνεχίσει να απευθύνει χαρακτηρισμούς προς εμένα.

Όμως να μην τολμήσει ξανά να χαρακτηρίσει νοσηλευτές και υγειονομικούς «κάφρους» και «ανθρωπάκια».

Να μην τολμήσει να διαχωρίζει ξανά τους ασθενείς σε VIP και κοινούς θνητούς, ώστε ο VIP με ένα στραμπούληγμα να προηγείται στη σειρά από τον πολίτη με εγκεφαλικό ή έμφραγμα.

Αυτά με πειράζουν, όχι οι επιθέσεις προς εμένα που, στο κάτω κάτω, με διαχωρίζουν από το ήθος του και αυτό μου είναι αρκετό», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και προσθέτει:

«Με πειράζει που ακυρώνονται από το Σάββατο 1 Ιουνίου και μέχρι νεωτέρας όλα τα προγραμματισμένα χειρουργεία στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία λόγω έλλειψης προσωπικού.

Με πειράζει που ανθρώπινες ζωές χάνονται περιμένοντας ένα ασθενοφόρο.

Με πειράζει που οι ασθενείς στην περιφέρεια και τα νησιά προσεύχονται να μην αρρωστήσουν γιατί δεν έχουν περίθαλψη στον τόπο τους.

Με πειράζει που ένας αδίστακτος αριβίστας ανέλαβε με εντολή Πρωθυπουργού τη δημόσια Υγεία με έναν μόνο σκοπό: Να τη διαλύσει και να πουλήσει τα κομμάτια της σε ιδιώτες.

Προσωπικά, σας καλώ στη μάχη για μία ποιοτική δημόσια υγεία που θα δίνει στον πολίτη πίσω την αξιοπρέπειά του, που δε θα αφήνει κανέναν μόνο και αβοήθητο».

«Στους νέους που ψήφισαν ΝΔ και ειδικά σε όσους έχετε καταφύγει στο εξωτερικό για να διαπρέψετε: με εμένα και τον ΣΥΡΙΖΑ θα έχετε ισότιμη μεταχείριση και σεβασμό όσο χτίσουμε τη χώρα μας προς την πρόοδο», καταλήγει ο κ. Κασσελάκης.

ΣΥΡΙΖΑ: Τοξικότητα, χυδαιότητα και λασπολογία εκ μέρους της κυβέρνησης

«Η τοξικότητα, η χυδαιότητα και η λασπολογία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας καθρεφτίστηκε ξανά στο πρόσωπο (ποιου άλλου), του στενότατου επί πέντε χρόνια συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη και “πρωτοκλασάτου” υπουργού, Άδωνι Γεωργιάδη» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

«Αφού προσπάθησε να μας πείσει για μια ακόμη φορά για το αδιανόητο, πως δηλαδή η διαλογή ασθενών (Triage) και η υποχρέωση απέναντι στην ΟΥΕΦΑ του να υπάρχει Νοσοκομείο αναφοράς για τον τελικό του Conference League, είναι το ίδιο πράγμα, επιτέθηκε με ανήκουστους χαρακτηρισμούς στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη» τονίζει η ανακοίνωση και προσθέτει:

«Λογικό από μέρους του. Κατανοούμε τον πανικό του. Προφανώς δεν είναι ευχάριστο ούτε στον ίδιο ούτε και στον κ. Μητσοτάκη να έχουν απέναντι τους έναν νέο πολιτικό, χωρίς δεσμεύσεις και αγκιστρώσεις, ο οποίος δεν ταυτίζεται με το σύστημα, αλλά με τους απλούς πολίτες. Τους χαλάει τα… deals.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Πρόεδρος του όμως δεν πρόκειται να κάνουν ούτε μισό βήμα πίσω. Θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν τα τερατουργήματα της κυβέρνησης, όσο κι αν προσπαθεί η προπαγάνδα της να τα κρύψει κάτω από το χαλί. Θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν τη συνειδητή διάλυση και ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ, την οποία έχει αναλάβει εργολαβικά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Όσο για το παραλήρημα του συγκεκριμένου, το αφήνουμε στην κρίση των πολιτών, καθώς όλοι πλέον γνωρίζουν πως αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ποινή στη Φωτίου από τον Πρόεδρο της Βουλής για το «άι στο διάολο» στην Κεφαλογιάννη

Εκτός ΝΔ ο Λευτέρης Αυγενάκης-Δεν παραδίδει την έδρα του

Κάμαλα Χάρις: Η πρώτη επιλογή των Δημοκρατικών για να διαδεχθεί τον Μπάιντεν

Ιαπωνία: Αντισυνταγματικός ο νόμος περί ευγονικής

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα