ΑΘΗΝΑ
22:34
|
15.06.2024
Οι επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες και ψηφιοποίηση βελτιώνουν «δραστικά και το περιβάλλοντικό μας αποτύπωμα» ανέφερε π Μ. Τραυλού..
EXPO
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μία νέα μεταβατική εποχή για το ναυτιλιακό «οικοσύστημα» διακρίνει η πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Μελίνα Τραυλού, κατά την επικείμενη ναυτιλιακή έκθεση Ποσειδωνίων που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo, από τις 3 ως τις 7 Ιουνίου, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η Μελίνα Τραυλού ανέφερε πως οι επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες και ψηφιοποίηση βελτιώνουν «δραστικά και το περιβάλλοντικό μας αποτύπωμα».

Από παλιότερη εμφάνιση της Μελίνας Τραυλού

Η έκθεση που γίνεται κάθε δύο χρόνια, αποτελεί, από το 1965, το μεγαλύτερο ναυτιλιακό γεγονός, στο οποίο συγκεντρώνονται τα πιο έμπειρα στελέχη του κλάδου προκειμένου να παρουσιάσουν νέες τεχνολογικές καινοτομίες, ενόψει της απανθρακοποίησης και των προγραμματισμένων στόχων του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού ΙΜΟ, για τη μείωση των εκπομπών αερίων ρύπων στα πλοία έως το 2050.

Κατά την επικείμενη έκθεση, οι εκθέτες θα ξεπεράσουν τους 2.000 από τουλάχιστον 90 χώρες, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών, αναμένεται να ξεπεράσει τα 30.000 άτομα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Athens Pride Festival: Το πρόγραμμα της ημέρας

Θεσσαλονίκη: Παρουσίαση μπροσούρας στα Γρασίδια της Φιλοσοφικής σχολής του ΑΠΘ

Έκθεση ζωγραφικής του Νικόλα Τσορπατζίδη στην γκαλερί Ακρόπρωρο Σπετσών

Αρχαιολογικό εύρημα στο Καστέλι: Προτεραιότητα η προστασία του λέει το ΥΠΠΟ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα