ΑΘΗΝΑ
04:54
|
24.06.2024
Το ΠΑΜΕ στην ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει τους δημοσιογράφους «γνωστούς κυβερνητικούς κλόουν που παριστάνουν τους δημοσιογράφους στον ΣΚΑΙ».
ΠΑΜΕ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με σκληρά λόγια αντέδρασε το ΠΑΜΕ στα σχόλια δύο τηλεπαρουσιαστών-δημοσιογράφων πρωινής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ οι οποίοι αναφερόμενοι στο πολύνεκρο τραγικό ναυάγιο του 2023 στην Πύλο παρουσίασαν την οργάνωση σαν «στήριγμα» των διακινητών.

Το ΠΑΜΕ στην ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει τους δημοσιογράφους «γνωστούς κυβερνητικούς κλόουν που παριστάνουν τους δημοσιογράφους στον ΣΚΑΙ». Τους κατηγορεί πως προσπαθώντας να συγκαλύψουν το εγκληματικό ναυάγιο «υπερασπίζονται χωρίς προσχήματα την πολιτική που έχει μετατρέψει τη θάλασσα σε θάλασσα νεκρών».

Και η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ καταλήγει:

«Είναι τιμή να πιάνουν με αυτό το ύφος και με αυτή τη γλώσσα όσους βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα στους κατατρεγμένους και ανέδειξαν την αντιμεταναστευτική πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων που ενισχύει το δουλεμπόριο ανθρώπων με πλωτά φέρετρα-σκυλοπνίχτες και κάνει πιο επικίνδυνες τις διαδρομές, μετατρέποντας τη Μεσόγειο σε υδάτινο νεκροταφείο».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Από την «trash-tv», στην «trash-ζωή»

Κοινή επιδρομή των Χούθι με ιρακινή πολιτοφυλακή σε ισραηλινά πλοία

Πρωτοβουλία για ένα Πολύμορφο Κίνημα στην Ψυχική Υγεία: Κάτω τα χέρια απ’τα Προσφυγικά

Καταγγελία για κακοποίηση 15χρονου από αστυνομικούς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα