ΑΘΗΝΑ
22:29
|
15.06.2024
Το ΠΑΜΕ στην ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει τους δημοσιογράφους «γνωστούς κυβερνητικούς κλόουν που παριστάνουν τους δημοσιογράφους στον ΣΚΑΙ».
ΠΑΜΕ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με σκληρά λόγια αντέδρασε το ΠΑΜΕ στα σχόλια δύο τηλεπαρουσιαστών-δημοσιογράφων πρωινής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ οι οποίοι αναφερόμενοι στο πολύνεκρο τραγικό ναυάγιο του 2023 στην Πύλο παρουσίασαν την οργάνωση σαν «στήριγμα» των διακινητών.

Το ΠΑΜΕ στην ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει τους δημοσιογράφους «γνωστούς κυβερνητικούς κλόουν που παριστάνουν τους δημοσιογράφους στον ΣΚΑΙ». Τους κατηγορεί πως προσπαθώντας να συγκαλύψουν το εγκληματικό ναυάγιο «υπερασπίζονται χωρίς προσχήματα την πολιτική που έχει μετατρέψει τη θάλασσα σε θάλασσα νεκρών».

Και η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ καταλήγει:

«Είναι τιμή να πιάνουν με αυτό το ύφος και με αυτή τη γλώσσα όσους βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα στους κατατρεγμένους και ανέδειξαν την αντιμεταναστευτική πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων που ενισχύει το δουλεμπόριο ανθρώπων με πλωτά φέρετρα-σκυλοπνίχτες και κάνει πιο επικίνδυνες τις διαδρομές, μετατρέποντας τη Μεσόγειο σε υδάτινο νεκροταφείο».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κινητοποιήσεις για Παλαιστίνη: Πού είναι το ελληνικό φοιτητικό κίνημα;

Ισλαμικός Τζιχάντ: Για να απελευθερωθούν οι όμηροι πρέπει να αποχωρήσει το Ισραήλ από τη Γάζα

Athens Pride Festival: Το πρόγραμμα της ημέρας

Ιωάννινα: Πορεία στην Περιφέρεια κατά των εξορύξεων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα