ΑΘΗΝΑ
06:16
|
26.06.2024
Οι δύο ελληνικές ομάδες στοχεύουν στον μεγάλο τελικό της Κυριακής.
Η μεγάλη ώρα των ημιτελικών της Euroleague έφτασε, στο Βερολίνο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η μεγάλη ώρα των ημιτελικών της Euroleague έφτασε, στο Βερολίνο, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε σήμερα στις 7 το απόγευμα και τον Ολυμπιακό τη Ρεάλ Μαδρίτης λίγες ώρες αργότερα, στις 10 το βράδυ και τις ελληνικές ομάδες να στοχεύουν αμφότερες στον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Αν προκριθούν, οι «πράσινοι» του Εργκίν Αταμάν θα πάρουν μέρος στον όγδοο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας τους, έχοντας ηττηθεί μόνο σε αυτόν της Σουπρολίγκα το 2001, ενώ για την τουρκική ομάδα θα είναι η τέταρτη συμμετοχή της. 

Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι», αν και θεωρούνται αουτσάιντερ απέναντι στην κάτοχο του τίτλου, Ρεάλ, θα ψάξουν την… εκδίκηση απέναντι στους Ισπανούς για τη δέκατη συμμετοχή τους σε ευρωπαϊκό τελικό, όπου θα διεκδικήσουν τον τέταρτο τίτλο τη Ιστορίας τους. Για την Ρεάλ θα είναι η 21η συμμετοχή της σε τελικό, θέλοντας να αυξήσει τα τρόπαια της σε 12.  

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Κλείνει η αθλητική εφημερίδα Metrosport

«Προσχεδιασμένη και οργανωμένη επίθεση»-Το σκεπτικό των Δικαστών για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Euro2024: Τέσσερα παιχνίδια-Τρεις μάχες για την πρόκριση

Euro 2024: Τέσσερις ομάδες για δύο θέσεις στους 16

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα