ΑΘΗΝΑ
14:56
|
17.06.2024
«Έβαλαν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τον υπουργό Επικρατείας να με βρίζουν δημόσια επειδή ανέδειξα την εξαπάτηση», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Συνέχεια στο σήριαλ με την «φέτα των 6,28 ευρώ»
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνέχεια στο σήριαλ με την «φέτα των 6,28 ευρώ», δόθηκε σήμερα καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ απάντησε στις επιθέσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη και του υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου για το ζήτημα της ακρίβειας, κάνοντας λόγο για «κουτοπονηριές που υποτιμούν τον πολίτη».

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει:

«Μετά το ψέμα του πρωθυπουργού στους πολίτες ότι η φέτα στην Ελλάδα κοστίζει 6,28 ευρώ, έβαλαν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τον υπουργό Επικρατείας να με βρίζουν δημόσια επειδή γύρισα τα σουπερμάρκετ και ανέδειξα την εξαπάτηση. Τα ίδια και για το ελαιόλαδο, παρότι δημοσίευσα τις φωτογραφίες: Βιολογικό, 750ml, εδώ και στη Γερμανία. Η πικρή αλήθεια: Πληρώνουμε το εθνικό μας προϊόν πιο ακριβά από τους Γερμανούς».

«Τώρα προσπαθούν να τα μπαλώσουν», προσθέτει ο κ.Κασσελάκης, αναφέροντας πως ο πρωθυπουργός υποτίθεται πως εννοούσε το μισό κιλό φέτα. «Να γνωρίζει λοιπόν ο ελληνικός λαός ότι την επόμενη φορά που θα αναφέρει ο πρωθυπουργός τιμές, θα εννοεί το μισό κιλό ψωμί, το μισό κιλό κρέας, το μισό λίτρο βενζίνη – και τότε όλα θα γίνουν ξαφνικά πάμφθηνα!», τονίζει ειρωνικά.

«Αυτές είναι κουτοπονηριές που υποτιμούν τον πολίτη. Πιο πειστικό θα ήταν το επιχείρημα ότι ο πρωθυπουργός εννοεί την ειδική φέτα Ολύμπου που παράγεται στα… 30.000 μέτρα», καταλήγει.

@pavlos_marinakis

Πάμε να δούμε μαζί τι σημαίνει πολιτικός απατεώνας. Η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για κάθε νοικοκυριό. Το τελευταίο που χρειάζονται οι πολίτες, είναι πολιτική εξαπάτηση.

♬ πρωτότυπος ήχος – Pavlos Marinakis

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για Σκέρτσο: Εμείς δεν πρόκειται να διολισθήσουμε στον κατήφορο που έχουν επιλέξει

Ανακοίνωση σχετικά με την επίθεση του υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου για «ζιζάνια που δεν πρέπει να ξαναφυτρώσουν» εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, κάνοντας λόγο για «ρεσιτάλ τοξικότητας από την κυβέρνησης».

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου αναφέρεται:

«Οι αναφορές του Υπ. Επικρατείας Άκη Σκέρτσου σε “ζιζάνια που δεν πρέπει να ξαναφυτρώσουν”, αλλά και οι επαναλαμβανόμενες προσωπικές επιθέσεις του Π. Μαρινάκη στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποδεικνύουν μόνο ένα πράγμα: η Νέα Δημοκρατία δεν έχει να εισφέρει τίποτα άλλο στον πολιτικό διάλογο παρά μόνο δηλητήριο, εν όψει της έκφρασης της δυσαρέσκειας των πολιτών στις ευρωεκλογές.

Τον δρόμο της τοξικότητας έχει δείξει φυσικά πρώτος ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης, του οποίου τα ψέματα όχι μόνο για την τιμή της φέτας, αλλά και συνολικά για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών, έχουν γίνει πλέον ανέκδοτο.

Υ.Γ1: Το γεγονός ότι ακόμη και ο “καθωσπρέπει” Άκης Σκέρτσος αναγκάζεται να προσχωρήσει στο “ιδεολογικό μανιφέστο” του Μάκη Βορίδη περί “ολοκληρωτικής ήττας της Αριστεράς”, δείχνει ξεκάθαρα τι πραγματικά είναι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Εμείς δεν πρόκειται να διολισθήσουμε στον κατήφορο που έχουν επιλέξει. Εμείς εργαζόμαστε για να ενώσουμε τους Έλληνες, όχι να τους χωρίσουμε!

ΥΓ2: Τις σχέσεις με την ψεκασμένη Ακροδεξιά ας τις αναζητήσει ο κ. Ρωμανός στο κόμμα του. Στα υψηλά κλιμάκια. Εκεί που ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης πουλούσε βιβλίο με επιστολές του Ιησού….».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κουλέμπα: Απαραίτητος ο διάλογος με τη Ρωσία για τον τερματισμό της σύγκρουσης

Το εκλογικό μήνυμα δεν ελήφθη (να δεις τι σου ‘χουν για μετά)

Νίκος Παππάς: Εκλογική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ όπως στη Γαλλία

BBC: «Το ελληνικό Λιμενικό πετάει μετανάστες στη θάλασσα για να πεθάνουν»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα