ΑΘΗΝΑ
16:08
|
17.06.2024
Ο Θεόδωρος Μιχαηλίδης, βρέθηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία των 115 κιλών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα K23.
Η Ελλάδα έχει κατακτήσει 10 μετάλλια τις πρώτες δύο ημέρες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος,στο Λουτράκι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το πρώτο της χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετρά η Πανελλήνια Ομοσπονδία σούμο, η οποία συστάθηκε πριν περίπου ενάμισι χρόνο, καθώς, χθες Σάββατο, ο Θεόδωρος Μιχαηλίδης, βρέθηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία των 115 κιλών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα K23, που διεξάγεται στο Λουτράκι.

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, τους συναθλητές μου, την ομοσπονδία, τον πρόεδρο που χάρηκε τόσο πολύ. Έκανα το καλύτερο δυνατό, τα έδωσα όλα. Στον τελικό βρισκόμουν σε μειονεκτική θέση, αλλά έκανα την αγαπημένη μου λαβή και μου βγήκε», σχολίασε ο πρωταθλητής Ευρώπης, ο οποίος έφθασε στο χρυσό μετάλλιο με τρεις διαδοχικές νίκες.

Η ελληνική αποστολή κατέκτησε άλλα τρία χάλκινα μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 με τον Ηλία Καρνάβα στα 70 κ., τη Δροσούλα Τζιανακοπούλου στα 73 κ.  και στο ομαδικό των κοριτσιών με τις Τζιανακοπούλου, Ρότσι και Καρτάνου. 

Συνολικά η Ελλάδα έχει κατακτήσει 10 μετάλλια τις πρώτες δύο ημέρες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στο οποίο λαμβάνουν μέρος 400 αθλητές από 15 χώρες, ενώ η διοργάνωση ολοκληρώνεται σήμερα (Κυριακή 26/5) με την διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών- Γυναικών. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Γιοβάνοβιτς στο τιμόνι της Εθνικής

EURO 2024: Στη μάχη σήμερα Αυστρία και Γαλλία

Όταν ο Γκάρι έκλεψε τη Γιούντιτ

Με τρεις αγώνες συνεχίζεται το EURO 2024

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα