ΑΘΗΝΑ
18:46
|
28.09.2024
Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου έκανε αυτή την απίστευτη δήλωση στον απόηχο της επίσκεψης Κασσελάκη στην Παλαιστίνη.
Καιρίδης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε μια απίστευτη δήλωσε προχώρησε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης, σχολιάζοντας την επίσκεψη του Κασσελάκη στην Παλαιστίνη: «Η Αριστερά στην Ελλάδα έχει πολλές φορές υιοθετήσει αμάσητα το παλαιστινιακό δράμα».

«Πολλοί έχουν χρησιμοποιήσει τους Παλαιστινίους για να το παίξουν ανθρωπιστές» προσέθεσε. «Η Ελλάδα υπήρξε μια από τις 145, τη μεγάλη πλειοψηφία των χωρών του ΟΗΕ, που στήριξε στη Γενική Συνέλευση, που ψήφισε την αναβάθμιση της παλαιστινιακής αντιπροσωπίας. Η δική μας στάση είναι ισόρροπη. Καταδικάσαμε την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς και είμαστε υπέρ της πολιτικής λύσης των δύο κρατών και το λέμε στους φίλους μας στο Ισραήλ. Θα έλεγα ότι έχουμε να κάνουμε με μια τεράστια καταστροφή για τους Παλαιστινίους, καταστροφή για τους Ισραηλινούς, καταστροφή για την περιοχή, καταστροφή για τη Δύση. Ο μόνος που χαίρεται είναι ο Πούτιν» συνέχισε.

Εντωμεταξύ, τουλάχιστον 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν το βράδυ της Κυριακής κατά τον βομβαρδισμό από το Ισραήλ καταυλισμού της Υπηρεσίας Αρωγής και Έργων των Ηνωμένων Εθνών για τους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες στην Εγγύς Ανατολή (UNRWA), στη βορειοδυτική Ράφα, τη νοτιότερη πόλη της Λωρίδας της Γάζας, όπως μετέδωσε το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων WAFA.

Πατήστε την παρακάτω εικόνα για να δείτε το βίντεο:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ενοποίηση των ενεργειακών συστημάτων Ρωσίας, Ιράν και Αζερμπαϊτζάν

Πιθανές προκλήσεις του ΝΑΤΟ στη Βαλτική: Μια ανάλυση των επερχόμενων ασκήσεων

Επίσημα νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ-Ποιος ήταν ο Χασάν Νασράλα (upd)

Δηλώσεις Αλί Χαμενεΐ σχετικά με τις πρόσφατες ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα