ΑΘΗΝΑ
16:34
|
07.07.2024
Από τους 19 θανάτους, οι επτά σημειώθηκαν στο Τέξας (μεταξύ των οποίων τα δύο παιδιά και η μητέρα μίας οικογένειας) και δύο στο Κεντάκι.
Από φονικό πέρασμα ανεμοστρόβιλου στο Κεντάκι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνεχίζονται οι σφοδρές θύελλες και οι ανεμοστρόβιλοι που πλήττουν από το Σαββατοκύριακο το Ντάλας και άλλες περιοχές του βόρειου και κεντρικού Τέξας, αλλά και την Οκλαχόμα, το Αρκάνσας και το Κεντάκι, με αποτέλεσμα συνολικά το θάνατο τουλάχιστον 19 ανθρώπων, εκατοντάδες άστεγους και την έκθεση σε σοβαρούς κινδύνους περίπου 110 εκατομμυρίων Αμερικανών λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που παραμένουν σε πλήρη εξέλιξη.

Από τους 19 θανάτους, οι επτά σημειώθηκαν στο Τέξας (μεταξύ των οποίων τα δύο παιδιά και η μητέρα μίας οικογένειας) και δύο στο Κεντάκι, ο κυβερνήτης του οποίου κήρυξε το μεγαλύτερο μέρος της πολιτείας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Τρία από τα θύματα των ανεμοστρόβιλων στο Τέξας

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του CNN το μεγαλύτερο κίνδυνο ανεμοστρόβιλων αντιμετωπίζουν  κάτοικοι πόλεων όπως η Φιλαδέλφεια, η Βαλτιμόρη και η Ουάσιγκτον.

Ανατροπές στα προγράμματα μέσων συγκοινωνίας προκαλούνται λόγω σφοδρών καταιγίδων σε περιοχές της Ατλάντας, της Νέας Υόρκης, της Φιλαδέλφειας και του Σάρλοτ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο αριθμός των νεκρών από τα ισραηλινά χτυπήματα στη Λωρίδα της Γάζας ξεπερνά τους 38.100

Δύο Ινδοί στρατιώτες, έξι αντάρτες σκοτώθηκαν σε πυρομαχίες στο Κασμίρ

Ισπανία: Έξι τραυματίες στο φεστιβάλ του Σαν Φερμίν

Φωτιά τώρα στην Ξάνθη – Μεγάλη κινητοποίηση

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα