ΑΘΗΝΑ
08:28
|
22.09.2024
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι μαθητές απολάμβαναν την εκδρομή τους, όταν έγινε αντιληπτό ότι η μικρή μαθήτρια έλειπε.
Πλατανόρεμα Ζαγκλιβερίου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης στις αρχές, οι οποίες κινητοποιήθηκαν για την αναζήτηση μιας 8χρονης μαθήτριας, η οποία εξαφανίστηκε ενώ βρισκόταν σε σχολική εκδρομή στο Πλατανόρεμα Ζαγκλιβερίου, του δήμου Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πηγές του makthes.gr, η μαθήτρια της β’ τάξης του Δημοτικού βρέθηκε αργά το μεσημέρι και είναι καλά στην υγεία της. Το 8χρονο κοριτσάκι που αγνοούταν από τις 12:00 το πρωί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι μαθητές απολάμβαναν την εκδρομή τους, όταν έγινε αντιληπτό ότι η μικρή μαθήτρια έλειπε. Αμέσως σήμανε συναγερμός και ειδοποιήθηκε για το συμβάν ΕΛ.ΑΣ. και επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις και ερευνούν εξονυχιστικά την περιοχή.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, η 8χρονη εντοπίστηκε σε έναν χώρο όπου πηγαίνουν συνεχώς σχολεία. Στο σημείο βρισκόταν και η μητέρα του παιδιού, καθώς επρόκειτο για σχολική εκδρομή. «Με το που ενημερωθήκαμε για το συμβάν, σε επικοινωνία με τον υπουργό Παιδείας κινητοποιήσαμε άμεσα όλους τους μηχανισμούς και το παιδί ευτυχώς βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του».

Στην επιχείρηση για τον εντοπισμού του παιδιού συμμετείχαν, επίσης, 15 πυροσβέστες με δύο διασωστικούς σκύλους της 2ης ΕΜΑΚ καθώς και η ομάδα «ΙΚΑΡΟΣ» Κεντρικής Μακεδονίας με drone.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Παπαϊωάννου, το «Ποντίκι», η προδομένη μεταπολίτευση και ο ιστορικός αναθεωρητισμός

Έξι χρόνια χωρίς τον Ζακ: No Zackie, no peace

Ψυχραιμία μπροστά στα «βάσανα» της γαλλικής (κέντρο) αριστεράς

Το Διεθνές Απελευθερωτικό Μέτωπο καταγγέλει την Γαλλία για άγρια βία εναντίον ιθαγενών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα