ΑΘΗΝΑ
05:56
|
27.07.2024
«Το έγκλημα των σφαγών των Παλαιστινίων προσφύγων στη Γάζα είναι ενδεικτικό της αγριότητας, της δολιότητας και της δειλίας του κατοχικού καθεστώτος».
Ο Χασάν Νασράλα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Το σιωνιστικό καθεστώς ενημέρωσε τον λαό της Ράφας πως ορισμένες περιοχές της πόλης είναι ασφαλείς, αλλά μετά έσπευσε να τους βομβαρδίσει σε αυτές ακριβώς τις περιοχές» σχολίασε απόψε σε νέο τηλεοπτικό διάγγελμα ο ηγέτης της λιβανέζικης πολιτικής και στρατιωτικής οργάνωσης, Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα.

«Το έγκλημα των σφαγών των Παλαιστινίων προσφύγων στη Γάζα είναι ενδεικτικό της αγριότητας, της δολιότητας και της δειλίας του κατοχικού καθεστώτος» πρόσθεσε ο Χασάν Νασράλα με αφορμή το νέο βομβαρδισμό καταυλισμού εκτοπισμένων αμάχων στην παράκτια, υποτίθεται «ασφαλή» περιοχή αλ Μουαάσι με αποτέλεσμα το θάνατο 21 ανθρώπων (οι 12 γυναίκες) και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων.

 Πρόκειται για τη δεύτερη μεγάλη σφαγή αμάχων από το βράδυ της Κυριακής, 26 Μαΐου,  στον οικισμό Ταλ αλ Σουλτάν της Ράφας, όπου αμερικανική βόμβα βάρους 2.000 κιλών προκάλεσε το θάνατο τουλάχιστον 45 αμάχων (ανάμεσά τους βρέφη και παιδιά!) και τον τραυματισμό πολλών δεκάδων άλλων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πράκτορας του εξωτερικού για το Κρεμλίνο η ρωσική έκδοση της Bild

Ζυμώσεις για μία νέα συμφωνία Βρετανίας-Ε.Ε. βλέπει το Politico

Δίκη Μάτι: Μάρτυρες ρίχνουν ευθύνες σε Λιμενικό, Πυροσβεστική και Αστυνομία

Πολωνία: Ψηφίστηκε νόμος που επιτρέπει στη συνοριοφυλακή να πυροβολεί μετανάστες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα