ΑΘΗΝΑ
01:55
|
27.07.2024
Είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο σπίτι πωλείται από το 2012, όταν οι σημερινοί ιδιοκτήτες το αγόρασαν έναντι 1,58 εκατ. δολαρίων.
Σπίτι του Home Alone
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το εντυπωσιακό σπίτι της οικογένειας ΜακΚάλιστερ από τη θρυλική ταινία «Home Alone» είναι πλέον προς πώληση. Όπως αναφέρει η New York Post, η εντυπωσιακή βίλα χτίστηκε το 1921 στην πόλη Winnetka του Ιλινόις και η τιμή πώλησης ανέρχεται στα 5,25 εκατ. δολάρια (πάνω από 2,3 εκατ. ευρώ).

Είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο σπίτι του «Home Alone» πωλείται από το 2012 όταν οι σημερινοί ιδιοκτήτες το αγόρασαν έναντι 1,58 εκατ. δολαρίων.

Το μπροστινό μέρος της έπαυλης του «Home Alone» με τα χαρακτηριστικά κόκκινα τούβλα έχει διατηρηθεί όπως ήταν στην διάσημη κινηματογραφική ταινία του 1990, με πρωταγωνιστές τους Μακόλεϊ Κάλκιν, Κάθριν Ο’ Χάρα, Τζο Πέσι και Ντάνιελ Στερν. Διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, έξι μπάνια, δύο σαλόνια, τραπεζαρία, μια τεράστια κουζίνα, αίθουσα κινηματογράφου, γυμναστήριο, βεράντα με τζάκι και ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

Όπως μπορείτε να δείτε πλάνα από το εσωτερικό του σπιτιού του «Home Alone», πολλά σημεία του παραπέμπουν στις περιπέτειες του μικρού Κέβιν αντιμετωπίζοντας τους ληστές όταν έμεινε μόνος και ξεχασμένος από την οικογένειά του.

Δείτε το βίντεο, πατώντας μέσα στην παρακάτω εικόνα:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Λαμπρή γιορτή η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Πράκτορας του εξωτερικού για το Κρεμλίνο η ρωσική έκδοση της Bild

Γιάννης Αγγελάκας: Ακυρώνει τις καλοκαιρινές συναυλίες για λόγους υγείας

«Ματαδόρ»: Εξαγριώνεται ακριβώς επειδή ερωτεύεται

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα