ΑΘΗΝΑ
23:17
|
30.06.2024
Ο καλλιτέχνης αντιμετωπίζει προσωρινή γλωσσική διαταραχή, την οποία αναμένεται να αντιμετωπίσει πλήρως, σύμφωνα με τους γιατρούς.
Ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται από τις 15 Μαΐου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εξιτήριο αναμένεται να λάβει σήμερα ο γνωστός καλλιτέχνης Δημήτρης Σταρόβας από το Τζάνειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται από τις 15 Μαΐου, λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, αναφέρθηκε στην εξέλιξη της υγείας του καλλιτέχνη, δήλωσε πως η κατάστασή του βαίνει καλώς.

«Ευτυχώς τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά», τόνισε η κα Παγώνη και συνέχισε λέγοντας πως, παρότι δεν είναι εύκολες αυτές οι καταστάσεις, τόσο ο καλλιτέχνης, όσο και η ιατρική του ομάδα «το πάλεψαν πολύ», με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Σταρόβας να επιστρέψει στο σπίτι του «και μετά θα κάνει τα σχέδιά του και θα επιστρέψει κοντά μας».

Αναφορικά με τα βήματα που θα ακολουθήσει στη συνέχεια ο μουσικός, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ εξήγησε πως «θα πάρει σαφείς οδηγίες και από τις δύο ομάδες γιατρών για το τι θα κάνει για ένα διάστημα και τα πράγματα θα πάνε καλά».

Ο καλλιτέχνης αντιμετωπίζει προσωρινή γλωσσική διαταραχή λόγω του επεισοδίου, με τους γιατρούς να εκτιμούν πως, με τον απαραίτητο χρόνο και ειδικές θεραπείες, αυτό θα αντιμετωπιστεί πλήρως.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τρεις συλλήψεις για πυρκαγιές σε Σαλαμίνα, Ραφήνα και Πόρο

Δύο πύρινα μέτωπα στην Αττική-Νεκρός 45χρονος στον Διόνυσο (upd)

Η Παλαιστίνη συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση του Αραβικού Συνδέσμου

Τέσσερις νεκροί και 20 τραυματίες σε έκρηξη οικιακού αερίου στη Σμύρνη της Τουρκίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα