ΑΘΗΝΑ
05:40
|
29.09.2024
Το βιβλίο του συνεργάτη του Κοσμοδρομίου Δημήτρη Β. Πεπόνη περιμένει την ψήφο σας!
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, ΠΕΠΟΝΗΣ Β. ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για 11η συνεχή χρονιά πραγματοποιούνται και φέτος τα Βραβεία Βιβλίου Public με το κοινό να έχει τη δυνατότητα να αναδείξει τα αγαπημένα του βιβλία για το 2023! Δέκα διαφορετικές κατηγορίες περιμένουν τη ψήφο σου μέσα από μια διαδικασία που ολοκληρώνεται σε δύο φάσεις. Στην Α΄ φάση (19-31 Μαΐου) θα αναδειχθούν τα Top10 ανά κατηγορία και στην Β΄ Φάση (7-21 Ιουνίου) οι μεγάλοι νικητές!

Ο συνεργάτης του Κοσμοδρομίου Δημήτρης Β. Πεπόνης είναι ανάμεσα στους υποψήφιους με το βιβλίο «ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗΣ-Από την Ουκρανία και την πανδημία στη νέα πλανητική τάξη» (εκδόσεις ΤΟΠΟΣ). Πρόκειται για μια πρωτότυπη, ευρεία συνθετική ματιά στη διεθνή πραγματικότητα, όπως αυτή αναμορφώνεται μπροστά στα μάτια μας, τερματίζοντας την «ιστορική εξαίρεση» της δυτικής κυριαρχίας.

Έχει δε το συγκεκριμένο βιβλίο του Δημήτρη Β. Πεπόνη το προσόν ότι μας υπενθυμίζει τη δυνατότητα μιας ανεξάρτητης, εγχώριας παραγωγής σκέψης για τη διεθνή πραγματικότητα, χωρίς ακαδημαϊσμό, αλλά με επιστημονικές προδιαγραφές, με κριτική και όχι «απολογητική-μιντιακή» ματιά και με εποπτεία δεδομένων από πολύ διαφορετικά πεδία.

Μπορείτε να ψηφίστε εδώ την υποψηφιότητα του Δημήτρη Β. Πεπόνη.

Γενικά μπορείτε να ψηφίστε μια φορά σε κάθε κατηγορία, σε όσες κατηγορίες θέλετε, άρα μπορείτε συνολικά να καταχωρήστε έως 10 ψήφους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ισραηλινός βομβαρδισμός ξεκλήρισε οικογένεια στον Λίβανο-Αυξάνεται η δημοτικότητα του Νετανιάχου

Δημοσκόπηση θέλει τη δημοτικότητα του Νετανιάχου να αυξάνεται στο Ισραήλ, που συνεχίζει να χτυπά τον Λίβανο, ξεκληρίζοντας μια οικογένεια σε ένα από τα χτυπήματά του.
ΣΥΝΑΦΗ

Παντελή Κυραμαργιέ μήπως ήρθε η ώρα να απενοχοποιήσουμε τη συγκίνηση;

Φωτιά στην Ξάνθη-Ήχησε το 112

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στις Στροφάδες

Έκτακτο δελτίο καιρού: Επιδείνωση από βδομάδα με βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα