ΑΘΗΝΑ
07:11
|
04.07.2024
Οι δικαιούχοι επιδοτούνται για τη διαμονή των ωφελούμενων παιδιών τους σε παιδική κατασκήνωση του μητρώου παρόχων της ΔΥΠΑ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αναρτήθηκαν τα προσωρινά μητρώα δικαιούχων, αποκλειομένων και παρόχων, του προγράμματος διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις για το 2024, στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ.

Οι δικαιούχοι, που κατέθεσαν αίτηση συμμετοχής, έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων από σήμερα, 30 Μαϊου και ώρα 18:00 έως το Σάββατο 1η Ιουνίου, ώρα 23:59, αποκλειστικά στη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/kataskenoseis/programmata-kataskenoseon-oaed

Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: Αρχική – Εργασία και ασφάλιση – Κατασκηνώσεις – Προγράμματα κατασκηνώσεων Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Στις ενστάσεις, οι δικαιούχοι πρέπει να συνυποβάλλουν αποδεικτικά των ισχυρισμών τους, επισυνάπτοντας τα σχετικά δικαιολογητικά.

Οι δικαιούχοι επιδοτούνται για τη διαμονή των ωφελούμενων παιδιών τους σε παιδική κατασκήνωση του μητρώου παρόχων της ΔΥΠΑ, μέσω επιταγής διαμονής σε παιδικές κατασκηνώσεις, η οποία έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού.

Ο συνολικός αριθμός των παιδιών που θα φιλοξενηθούν σε κατασκηνώσεις είναι 70.000 και ο προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στα 35 εκατ. ευρώ.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τις 15 Ιουνίου έως τις 10 Σεπτεμβρίου, για παιδιά τυπικής ανάπτυξης και έως τις 20 Σεπτεμβρίου για παιδιά με αναπηρία με ποσοστό 50% και άνω.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η μέγιστη διάρκεια διαμονής είναι 15 συνεχόμενες ημέρες, συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αναχώρησης, ενώ στις κατασκηνώσεις που λειτουργούν στους δήμους Ιστιαίας–Αιδηψού και Μαντουδίου–Λίμνης–Αγ. Άννας, αλλά και σε κατασκηνώσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η διαμονή μπορεί να έχει διάρκεια έως 30 συνεχόμενες ημέρες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για σήμερα Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Βουλγαρία: Σε εκκλησιαστική ενότητα καλεί ο νέος Πατριάρχης Δανιήλ

Ο καιρός σήμερα: Κακοκαιρία εξπρές με βροχές και καταιγίδες

Εύβοια: Ξυλοκόπησε άγρια τη γυναίκα του και αφέθηκε ελεύθερος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα