ΑΘΗΝΑ
14:40
|
18.06.2024
Ο κ. Κικίλιας δεν δίστασε να αποκαλέσει τους πυροσβέστες γραφειοκράτες και αδιάφορους.
Απίστευτο ύφος Κικίλια προς πυροσβέστες
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με πρωτοφανή προσβλητικό και υποτιμητικό τρόπο, μίλησε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας προς τους Πυροσβέστες, αφού καταγράφηκε σε σύσκεψη παραγόντων του Πυροσβεστικού Σώματος.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στα παρακάτω βίντεο, με ύφος που παραπέμπει σε υψηλόβαθμο στρατιωτικό στέλεχος και όχι σε κυβερνητικό παράγοντα, επιφορτισμένο μάλιστα με τον συντονισμό ενός τόσο νευραλγικού και κρίσιμου πόστου όπως είναι αυτό της Πολιτικής Προστασίας, ο κ. Κικίλιας δεν δίστασε να αποκαλέσει τους πυροσβέστες γραφειοκράτες και αδιάφορους, ζητώντας μάλιστα και τη συναίνεση των παρευρισκόμενων με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο, φωνάζοντας «Οκέι; Δεν ακούω. Οκέι;».

Δείτε τα βίντεο, πατώντας μέσα τις εικόνες:

«Και καταλήγει σε αυτούς τους γραφειοκράτες εδώ πέρα, οι οποίοι σαν ενημερώνουν τώρα για τα πρόστιμα. Ακούγεται αδιάφορο, γκρι ας πούμε. Κοίτα τους, γραφειοκράτες δεν το συζητάω» ακούγεται να λέει, δείχνοντας παράλληλα τους υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Σώματος που κάθονται από πίσω του και παρακολουθούν αμήχανα το λογύδριο του υπουργού.

Σημειώνεται πως τα σωματεία των πυροσβεστών και πυροπροστασίας αναμένεται να διαδηλώσουν έξω από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, την Τετάρτη (5/6/24), διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που επικρατεί στο σώμα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα προσφυγικά της Λ. Αλεξάνδρας

Frontex: Επιβεβαιώνει την απαγωγή προσφύγων από μασκοφόρους στην Κω

ΟΣΕ: Ελβετικό ενδιαφέρον για το σιδηροδρομικό δίκτυο της Πελοποννήσου

Νότια Κορέα: «Δεκάδες Βορειοκορεάτες στρατιώτες πέρασαν τα σύνορα»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα