ΑΘΗΝΑ
15:04
|
28.09.2024
Ο Ίλον Μασκ ούτε διάψευσε, ούτε επιβεβαίωσε εάν θέλει ένα ρόλο από τον Ντόναλντ Τραμπ σε περίπτωση επανεκλογής του τελευταίου.
Ντόναλντ Τραμπ και Ίλον Μασκ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ρεπορτάζ της εφημερίδας  The Wall Street Journal (WSJ) υποστηρίζει ότι σε περίπτωση που επανεκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ Πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του Νοεμβρίου, τότε μπορεί να αναθέσει έναν «πιθανό συμβουλευτικό ρόλο» στον δισεκατομμυριούχο Ίλον Μασκ λόγω των εταιριών τεχνολογίας αιχμής που κατέχει σε τομείς όπως οι μεταφορές στο Διάστημα, η Τεχνητή Νοημοσύνη, οι δορυφορικές τηλεπικοινωνίες, η ηλεκτροκίνηση, κ.α.

Ανάλογο ρόλο ο Τραμπ φέρεται πως επιφυλάσσει και για τον Νέλσον Πελτζ, τον  δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία και επενδυτή.

Ο Ίλον Μασκ κληθείς να σχολιάσει σήμερα τις πληροφορίες αυτές δήλωσε ότι δεν έχουν γίνει συζητήσεις σχετικά με έναν πιθανό συμβουλευτικό ρόλο τού σε περίπτωση που ο επανεκλεγεί ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

«Δεν έχουν γίνει συζητήσεις για έναν ρόλο μου σε μια πιθανή προεδρία του Τραμπ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μασκ σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X, ωστόσο με αυτή τη δήλωση επί της ουσίας ούτε διέψευσε, ούτε επιβεβαίωσε εάν επιθυμεί έναν τέτοιο ρόλο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πιθανές προκλήσεις του ΝΑΤΟ στη Βαλτική: Μια ανάλυση των επερχόμενων ασκήσεων

Χιλή: Αστρονόμοι παρουσίασαν τον πιο λεπτομερή χάρτη του Γαλαξία μας

Επίσημα νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ-Ποιος ήταν ο Χασάν Νασράλα (upd)

Δηλώσεις Αλί Χαμενεΐ σχετικά με τις πρόσφατες ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα