ΑΘΗΝΑ
05:34
|
29.06.2024
Τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στην Παιανία θα επισκεφθεί ο πρωθυπουργός.
Σχεδόν μία εβδομάδα έως τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σχεδόν μία εβδομάδα πριν τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, με το κλίμα να παραμένει υποτονικό, εξακολουθούν να λείπουν οι μεγάλες προεκλογικές συγκεντρώσεις άλλων εποχών.

Σήμερα Παρασκευή, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την εμφάνισή του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 θα μεταβεί στην Παιανία, όπου θα επισκεφθεί τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις και θα συναντηθεί με πολίτες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, μετά την Πελοπόννησο και τη Ρόδο παίρνει μια ανάσα και αύριο, Σάββατο, αναμένεται να επισκεφθεί μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής. Την ερχόμενη εβδομάδα θα λάβουν χώρα οι προεκλογικές συγκεντρώσεις του κόμματος. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αναμένεται να μιλήσει στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη στο Ηράκλειο της Κρήτης, την Πέμπτη στην Αθήνα στην πλατεία Συντάγματος και την Παρασκευή στην Πάτρα. Σύμφωνα δε με πληροφορίες, την Τετάρτη εξετάζεται να πραγματοποιηθεί, αντί της παραδοσιακής διακαναλικής συνέντευξης Τύπου, ανοιχτή συζήτηση με νέους και νέες.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, θα βρεθεί στο πάλαι ποτέ κάστρο του κόμματος, την Αχαΐα. Στις 5 το απόγευμα θα επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο στο Αίγιο και στη συνέχεια θα απευθύνει χαιρετισμό στο 12ο Regional Growth Conference που διοργανώνει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» στο συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Στις 19:30 ο κ. Ανδρουλάκης θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Πάτρα (πλατεία Τριών Συμμάχων).

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μετά την πρωινή επίσκεψή του σε εργαζόμενους στο εργοτάξιο του Ελληνικού θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων στο έργο της υπογειοποίησης της Λεωφ. Ποσειδώνος. Το βράδυ, στις 8, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία Αχαρνών στο Μενίδι και αμέσως μετά θα παρευρεθεί στο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στην Πανεπιστημιούπολη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΥΠΕΞ Βόρειας Μακεδονίας: Σεβόμαστε πλήρως τη Συμφωνία των Πρεσπών

Disiecta Membra #19: Το δικαίωμα στην ομορφιά

Ράφα: Συνεχίζεται η εισβολή του ισραηλινού στρατού – «Οικογένειες βρίσκονται υπό πολιορκία»

«Ακέφαλο» από σήμερα το γραφείο Ανθρωπιστικών Υποθέσεων του ΟΗΕ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα