ΑΘΗΝΑ
01:43
|
20.09.2024
Νεαρός αλυσοδέθηκε στα δοκάρια της εστίας κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στην Γλασκώβη ως διαμαρτυρία για τις ενέργειες του Ισραήλ.
Η διαμαρτύρια
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Διαδηλωτής αλυσοδέθηκε στα δοκάρια για να διαμαρτυρηθεί για τη στρατιωτική επιχείρηση του Ισραήλ στη Γάζα πριν ξεκινήσει ο προκριματικός αγώνας γυναικών για το Euro 2025 μεταξύ της Σκωτίας και του Ισραήλ στο στάδιο Hampden της Γλασκώβης, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η ατμόσφαιρα γύρω από τον αγώνα Σκωτίας-Ισραήλ, ο οποίος διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια, διαταράχθηκε όταν ένας 19χρονος αλυσοδέθηκε στα δοκάρια και διαμαρτυρήθηκε για τις συνεχιζόμενες στρατιωτικές επιθέσεις του Ισραήλ στη Γάζα, μετέδωσε την Παρασκευή το STV News.

Όταν συνεχίστηκε το παιχνίδι, η χειρονομία της ισραηλινής ομάδας να κρατάει ψηλά μπλουζάκια που συνηγορούσαν υπέρ της απελευθέρωσης των ομήρων που κρατούσε η Χαμάς προσέθεσε άλλο ένα επίπεδο πολυπλοκότητας στον αγώνα.

Εν τω μεταξύ, εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο, κρατώντας παλαιστινιακές σημαίες και συμβολικά φέρετρα, αντανακλώντας μια ευρύτερη δημόσια κατακραυγή κατά της συνεχιζόμενης διαμάχης.

Παρά την αναταραχή, ο αγώνας συνεχίστηκε τελικά 45 λεπτά αργότερα, αλλά όχι χωρίς να ηχήσουν στον αέρα οι αντιδράσεις διαδηλωτών και αντιδιαδηλωτών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε 55χρονη, στέλεχος της ΕΡΤ

Απαγόρευση καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους σχεδιάζει η Ε.Ε.

Βρήκαν πτώμα γυναίκας σε παραλία της Πάτρας

Ιταλία: Δύο αγνοούμενοι από την κακοκαιρία Boris

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα