ΑΘΗΝΑ
21:09
|
05.07.2024
Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολλάχ δήλωσε ότι οι εγκληματικές ενέργειες του Ισραήλ έχουν καταφέρει να αφυπνίσουν όλο τον κόσμο.
Χασάν Νασράλα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Γενικός Γραμματέας της λιβανέζικης Χεζμπολάχ Σαγιέντ Χασσάν Νασράλα δήλωσε ότι ο Νετανιάχου και «οι ψυχωτικοί του» συνεχίζουν τον πόλεμο εξόντωσης, τον οποίο συνάντησαν με τη σιωπή των εθνών και των ηγετών- ωστόσο, αυτά τα εγκλήματα αφυπνίζουν τον κόσμο.

«Η μάχη στη Γάζα συνεχίζεται ακόμη, με τον κόσμο να στέκεται αβοήθητος λόγω της αμερικανικής προστασίας- κάποιοι συνεχίζουν να εναποθέτουν τις ελπίδες τους στη διεθνή κοινότητα για αποτροπή και προστασία», πρόσθεσε ο Νασράλα.

Αυτή η μάχη σημαίνει το μέλλον του Λιβάνου, τον πλούτο και την κυριαρχία του, είπε ο Νασράλα και πρόσθεσε: «Αυτή είναι μια μάχη του πεπρωμένου για όλους μας και είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι σε αυτήν, ειδικά στο νότιο Λίβανο».

«Εάν βρισκόμασταν στην Αμερική, στη μακρινή Ασία ή σε άλλες περιοχές, η οικονομική και ανθρωπιστική υποστήριξη θα μπορούσε να είναι αρκετή, ωστόσο εδώ η κατάσταση είναι διαφορετική και η ηθική και ανθρωπιστική αλληλεγγύη από μόνη της δεν αρκεί, είπε», συνέχισε.

«Πιστεύουμε ότι αποτελούμε τη μεγαλύτερη λαϊκή βάση και το μεγαλύτερο πολιτικό κόμμα στο Λίβανο, ωστόσο δεν έχουμε προσεγγίσει το ζήτημα με τέτοια νοοτροπία- αντίθετα, υπάρχουν εκείνοι που ισχυρίζονται ότι η πλειοψηφία του λιβανέζικου λαού», είπε ακόμη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Χειμάρρα: Στις 4 Αυγούστου εκλογές μετά την καθαίρεση Μπελέρη

Καστοριά: Ιδρύεται σχολή Αστυφυλάκων

Συγχαρητήρια Ανδρουλάκη- Κασσελάκη στον Κιρ Στάρμερ

Disiecta Membra #20: Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα