ΑΘΗΝΑ
01:37
|
08.09.2024
Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε προκειμένου να προσκομιστούν στο δικαστήριο η έκθεση, η νεκροψία και άλλα στοιχεία της ιατροδικαστικής υπηρεσίας.
Η αυλή του σπιτιού όπου κάηκε το πτώμα του ηλικιωμένου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ανέβαλε σήμερα για τις 12 Ιουνίου τη δίκη του 59χρονου από τα Άνω Λιόσια που τεμάχισε και έκαψε το πτώμα του πατέρα του στην αυλή του σπιτιού το βράδυ της Παρασκευής, 31 Μαΐου.

Το δικαστήριο έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος ο κατηγορούμενος ο οποίος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της παρασιώπησης ανεύρεσης νεκρού, της ψευδούς αναφοράς στις αρχές και της παράνομης οπλοκατοχής.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε προκειμένου να προσκομιστούν στο δικαστήριο η έκθεση, η νεκροψία και άλλα στοιχεία της ιατροδικαστικής υπηρεσίας καθώς και τα αποτελέσματα τοξικολογικών εξετάσεων.

Όπως έγινε γνωστό, η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν αστυνομικοί που κλήθηκαν σε σπίτι στην οδό Αγαμέμνονος στα Άνω Λιόσια από περίοικους λόγω της έντονης δυσοσμίας. Αυτοί εντόπισαν στην αυλή του σπιτιού ένα απανθρακωμένο πτώμα ηλικιωμένου άνδρα πάνω σε ένα καμένο στρώμα και δίπλα του βρισκόταν ο 59χρονος γιος του.

Ο κατηγορούμενος που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά και οικονομικά προβλήματα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι κρατούσε μέσα στο σπίτι το πτώμα του πατέρα του στο σπίτι γιατί δεν είχε χρήματα για την κηδεία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Έρευνα: Οι έφηβοι που ατμίζουν είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από κακή ψυχική υγεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα