ΑΘΗΝΑ
01:46
|
08.09.2024
Η μητέρα υποστηρίζει ότι έχει ζητήσει βοήθεια από τις αρμόδιες αρχές για τα προβλήματα της κόρης της, χωρίς να λάβει ανταπόκριση.
Η είδηση έγινε γνωστή από την ανάδοχη μητέρα της κοπέλας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη σύλληψη των γονιών μιας 29χρονης κοπέλας προχώρησαν οι αρχές τις Καλαμάτας, ύστερα από την αποκάλυψη πως η νεαρή, η οποία είναι ΑμεΑ, ζούσε έγκλειστη τα τελευταία 7 χρόνια στο οικογενειακό σπίτι, περιορισμένη σε ξύλινες κατασκευές που θυμίζουν κλουβιά.

Η είδηση έγινε γνωστή από την ίδια την ανάδοχη μητέρα της, η οποία στην προσπάθειά της να ζητήσει βοήθεια δημοσίευσε βίντεο, όπου φαίνεται η 29χρονη να φωνάζει μέσα από μια ξύλινη κατασκευή, στην οποία είναι κλεισμένη.

Στο βίντεο, ακούγεται η μητέρα της να λέει στην κοπέλα να πάνε μια βόλτα, ενώ σε άλλο σημείο το κορίτσι φωνάζει και πετάει αντικείμενα μέσα από τα αυτοσχέδια κάγκελα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Action 24, οι γονείς της κοπέλας συνελήφθησαν από τις Αρχές για την παράνομη κράτηση της 29χρονης και στις 12:00 οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα για να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Τι υποστηρίζει η οικογένεια

Η μητέρα της 29χρονης γυναίκας, που την υιοθέτησε όταν ήταν 22 μηνών, καταγγέλλει ότι από το 2017 έχει ζητήσει βοήθεια από τις αρμόδιες αρχές για τα προβλήματα της κόρης της, χωρίς να λάβει ανταπόκριση.

Για να προστατεύσει την κόρη της και τους γύρω της από την επιθετική της συμπεριφορά και τον αυτοτραυματισμό, αναγκάστηκε να την περιορίσει μέσα στο σπίτι, κατασκευάζοντας ξύλινα κλουβιά από παλέτες και σύρματα. Ακόμα και στον κήπο, η κοπέλα είναι περιορισμένη σε περιφραγμένο χώρο με συρματόπλεγμα.

«Χρειαζόμαστε βοήθεια, δεν την έχουμε σε “κλουβί” αλλά δεν έχουμε άλλο τρόπο, είναι για την ασφάλεια της», δήλωσε η μητέρα της.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Έρευνα: Οι έφηβοι που ατμίζουν είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από κακή ψυχική υγεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα