ΑΘΗΝΑ
00:39
|
01.07.2024
#Μαζί_με_τον_Κυριάκο! #Φτώχεια_καταραμένη!
Μαζί με τον Κυριάκο!
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το δράμα ενός ανθρώπου, ενός απλού ανθρώπου όπως είναι ο κ. Μητσοτάκης, ο πρωθυπουργός μας, ο οποίος με εισοδήματα που αγγίζουν τα 2 εκατομμύρια ευρώ, με 39 ακίνητα στο όνομά του, με 2 εκατομμύρια ευρώ καταθέσεις ζει το δικό του οικονομικό δράμα.

https://pothenesxes.vouliwatch.gr/mitsotakis-kyriakos

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ραδιοσταθμό Σκάι προχθές, για να τα βγάλει πέρα οικονομικά, για «σπουδάσει και να συντηρήσει τα παιδιά του και την οικογένειά του» έχει αναγκαστεί να πουλήσει μαζί με τη σύζυγό του ακίνητα και ακίνητα, σου λέει!!

@gkou2222 Σπαραξε η καρδιά μου, πεινάει ο άνθρωπος ρε παιδιά, ελάτε να βάλουμε από ένα ευρώ όλοι να σπουδάσει και τα παιδάκια του 😭😭😭😭😭#νδ #Μητσοτάκης #ΝΔιαπλοκή #Ολιγαρχια #Μνημονια ♬ πρωτότυπος ήχος – Georgios

(Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το Πόθεν Έσχες του Πρωθυπουργού μας, το 2019 είχε στην κατοχή του 36 ακίνητα, ενώ το 2020 είχε 40 (καλά δεν θα σχολιάσω το «μισό» όχημα!). Τελικά, ο κ. Μητσοτάκης πούλησε ή αγόρασε;! Anyway, κάτι ερωτήσεις που κάνω και εγώ!

Όχι, αγαπητοί φίλοι δεν είναι κάποιου είδους φάρσα, απλά είμαστε μόλις πέντε μέρες πριν τις ευρωεκλογές και η επίκληση στο συναίσθημα έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο.

Τι;; Σε ακούω να γκρινιάζεις που βγάζεις τον μήνα 500 ή 700 ευρώ; Που ζεις σε διαμέρισμα και δίνεις νοίκι 500 ευρώ τον μήνα; Πού το σούπερ μάρκετ σου κοστίζει άλλα 400 ευρώ τον μήνα; Πού δίνεις σε ΔΕΗ και νερό άλλα 300 ευρώ τον μήνα στην καλύτερη; Σα δεν ντρέπεσαι λέω εγώ. Μαζέψου και άκου το πραγματικό δράμα. Αυτό το δράμα που δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο!

Κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη, κύριε Πρωθυπουργέ της χώρας μας, έχετε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο δράμα που ζείτε. Τα ίδια ζούμε, μη νομίζετε.

Ευχαριστούμε που μας ανοίξατε την καρδιά σας! Ωστόσο, αν και δεν έχουμε τη δυνατότητα να σας βοηθήσουμε εμείς οι απλοί πολίτες, σας αφιερώνουμε μερικά τραγούδια, μπας και σκάσει το χειλάκι σας λίγη χαρά.

Και για το τέλος, σας αφήσαμε το καλύτερο:

Α, ρε φτώχεια καταραμένη!

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Στις 06/10, 13/10 οι εκλογές για την ηγεσία – Υποψήφιοι Ανδρουλάκης, Δούκας, Γερουλάνος

Υεμένη: Συνομιλίες ανταλλαγής κρατουμένων μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών

Το Πακιστάν θα ξεκινήσει τη δεύτερη φάση απελάσεων Αφγανών πίσω στη χώρα τους

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης πανηγυρίζει για δήθεν βελτίωση στον τομέα της διαφθοράς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα