ΑΘΗΝΑ
01:41
|
08.09.2024
«Το βράδυ της Κυριακής το ΚΚΕ μπορεί και θα είναι ακόμη πιο ψηλά» τόνισε ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ ενόψει των ευρωεκλογών της Κυριακής.
Δημήτρης Κουτσούμπας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ομιλία ενόψει των ευρωεκλογών της ερχόμενης Κυριακής, 9 Ιουνίου, εκφώνησε απόψε στο Σύνταγμα ο Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, κορυφώνοντας την προεκλογική εκστρατεία του κόμματος.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ξεκίνησε την ομιλία του στέλνοντας «ηχηρό μήνυμα ενίσχυσης του ΚΚΕ».

«Το βράδυ της Κυριακής το ΚΚΕ μπορεί και θα είναι ακόμη πιο ψηλά» τόνισε μεταφέροντας τον αποτροπιασμό μέρους του ελληνικού λαού για τις κόντρες ανάμεσα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη για την μεγάλη περιουσία τους ενώ οι περισσότεροι Έλληνες μετράνε ευρώ-ευρώ για να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

«Ενώνουμε τη φωνή μας με τους λιμενεργάτες της Ιταλίας που αρνήθηκαν να φορτώσουν τα δολοφονικά όπλα που κατευθύνονταν στην Ουκρανία και στο Ισραήλ», μνημονεύοντας στη συνέχεια τους αγώνες των φοιτητών στις ΗΠΑ κατά του πολέμου του Ισραήλ στη Γάζα.

«Κάνουμε στην άκρη όλους αυτούς που έχουν κλείσει τους λαούς της Ευρώπης στα κελιά της απομόνωσης από τα δικαιώματά τους…τους αφήνουμε παρέα με τα λόμπι της διαφθοράς» τόνισε αναφερόμενος στην Ευρωπαϊκή.

«Μόνοι τους και όλοι μας» ανέφερε, προσθέτοντας πως πρέπει να ενταθεί ο αγώνας των λαών για έναν κόσμο χωρίς φτώχεια, πολέμους, εκμετάλλευση και προσφυγιά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

ΔΕΘ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το γερμανικό περίπτερο

Νέα Αριστερά: Ο Κασσελάκης έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα τραμπικό μόρφωμα

Το Ιράν ολοκληρώνει την αποστολή βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα