ΑΘΗΝΑ
23:53
|
28.09.2024
Οι νέες φωτογραφίες από κάμερες κλειστού κυκλώματος τον δείχνουν να διαβαίνει κεντρικό δρόμο στην περιοχή Πεδί. Ωστόσο, προς το παρόν παραμένει άφαντος.
Μία από τις φωτογραφίες που δείχνουν τον Δρ. Μόσλεϊ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανατροπή στην υπόθεση «εξαφάνισης» του Βρετανού παρουσιαστή του ραδιοτηλεοπτικού δικτύου BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, στη Σύμη προκαλούν νεότερες φωτογραφίες από κάμερες ασφαλείας.

Οι νέες φωτογραφίες, που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, τον δείχνουν να έχει διαβεί το μονοπάτι από την παραλία του Αγίου Νικολάου, όπου χάθηκαν τα ίχνη του, το περασμένο 24ωρο, και να περπατά σε κεντρικό δρόμο στην περιοχή Πεδί κρατώντας μία ομπρέλα για προστατεύεται από τον ήλιο και τη ζέστη.

Με τον τρόπο αυτό απορρίπτονται τα αρχικά σενάρια των αρχών σχετικά με την πιθανότητα ο Μόσλεϊ να έχει δεχθεί επίθεση από φίδι και να λιποθύμησε, να έχει χαθεί στο μονοπάτι ή να έχει πέσει από ύψος με μοιραίο αποτέλεσμα για τη ζωή του.

Η περιπέτεια του Δρ. Μόσλεϊ ξεκίνησε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης 5 Ιουνίου, στις 13.30 το μεσημέρι, όταν αποφάσισε να μην επιστρέψει με βαρκάκι μαζί με τη γυναίκα του από την παραλία του Αγίου Νικολάου στην περιοχή του Μουράγιου, όπου βρίσκεται το κατάλυμά τους. Έτσι ξεκίνησε με τα πόδια, προκειμένου να διανύσει μία απόσταση περίπου 3,5 χλμ.

Μετά τα νέα δεδομένα θεωρείται θέμα χρόνου ο εντοπισμός του Βρετανού τηλεοπτικού παραγωγού και παρουσιαστή.

Ο Δρ Μόσλεϊ είναι τηλεοπτικός δημοσιογράφος, παραγωγός και παρουσιαστής που εργάζεται στο BBC από το 1985, μετά την αποφοίτησή του από την ιατρική σχολή.

Είναι παρουσιαστής τηλεοπτικών προγραμμάτων για τη βιολογία και την ιατρική και έχει εμφανιστεί τακτικά στο The One Show.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παντελή Κυραμαργιέ μήπως ήρθε η ώρα να απενοχοποιήσουμε τη συγκίνηση;

Φωτιά στην Ξάνθη-Ήχησε το 112

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στις Στροφάδες

Έκτακτο δελτίο καιρού: Επιδείνωση από βδομάδα με βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα