ΑΘΗΝΑ
00:48
|
29.09.2024
«Αποδεικνύει από τι υλικά είναι φτιαγμένη η δήθεν 'αριστεία' της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη», τονίζει η Κουμουνδούρου.
Φέρεται να έχει καταδικαστεί για κλοπή αποσπασμάτων συγγραφής δικηγόρου που οικειοποιήθηκε
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την άμεση αποπομπή υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που έχει καταδικαστεί για λογοκλοπή και συκοφαντική δυσφήμιση ζητά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Όπως αναφέρει: «Ο Ορέστης Ομράν-Κουκουβιτάκης, δικηγόρος στο επάγγελμα και υποψήφιος Ευρωβουλευτής  της ΝΔ καταδικάστηκε τελεσίδικα και αμετάκλητα για λογοκλοπή και συκοφαντική δυσφήμιση, όπως αποκάλυψε δημοσίευμα του ieidiseis.gr

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας που επικαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής έχει καταδικαστεί από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών για την κλοπή αποσπασμάτων συγγραφής δικηγόρου που οικειοποιήθηκε, υπογράφοντας ο ίδιος ως δήθεν δικά του, ενώ η καταδίκη επικυρώθηκε και από το Εφετείο.

«Η δόλια -κατά το δικαστήριο- προσβολή και οικειοποίηση πνευματικής ιδιοκτησίας, αποδεικνύει από τι υλικά είναι φτιαγμένη η δήθεν ‘αριστεία’ της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη: από ψέμα, θράσος, υποκρισία και παρανομίες», τονίζει η Κουμουνδούρου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ενοποίηση των ενεργειακών συστημάτων Ρωσίας, Ιράν και Αζερμπαϊτζάν

Πιθανές προκλήσεις του ΝΑΤΟ στη Βαλτική: Μια ανάλυση των επερχόμενων ασκήσεων

Επίσημα νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ-Ποιος ήταν ο Χασάν Νασράλα (upd)

Δηλώσεις Αλί Χαμενεΐ σχετικά με τις πρόσφατες ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα