ΑΘΗΝΑ
16:59
|
27.06.2024
Στις κάλπες σήμερα το πρωί Σλοβάκοι, Λετονοί και Μαλτέζοι, ενώ οι Ιταλοί από το απόγευμα θα μπορούν να προσέλθουν για να ψηφίσουν.
Ευρωεκλογές
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Σλοβακία, η Λετονία και το μικρότερο μέλος της Ε.Ε., η Μάλτα, άνοιξαν τις κάλπες τους σήμερα το πρωί. Σήμερα το απόγευμα θα ξεκινήσει η κρίσιμη ψηφοφορία στην Ιταλία, με την πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι και το δεξιό κόμμα της «Αδελφοί της Ιταλίας» να ελπίζουν να εδραιώσουν τη θέση τους ως φορέα εξουσίας στις Βρυξέλλες.

Η Ιρλανδία έκλεισε την ψηφοφορία στις 22:00 χθες το βράδυ (7 Ιουνίου), ενώ οι Τσέχοι ξεκινούν σήμερα μια δεύτερη ημέρα ψηφοφορίας. Οι ψηφοφόροι στη Λετονία, τη Σλοβακία και τη Μάλτα προσέρχονται στις κάλπες σήμερα το πρωί, ενώ η Ιταλία ανοίγει τις κάλπες της σήμερα το απόγευμα.

Ολλανδικά αποτελέσματα.

Το 47% του ολλανδικού εκλογικού σώματος ψήφισε την Πέμπτη (6 Ιουνίου), με το δεξιό κόμμα PVV να είναι ο μεγαλύτερος κερδισμένος της βραδιάς, τουλάχιστον με βάση τα στοιχεία του exit poll, κάνοντας άλμα από μία έδρα σε επτά – αλλά ο συνασπισμός Πρασίνων-Σοσιαλιστών προηγήθηκε με οκτώ έδρες, σύμφωνα με το exit poll.

Κυβερνοεπιθέσεις.

Τουλάχιστον τρία ολλανδικά κόμματα δήλωσαν ότι οι ιστότοποί τους επλήγησαν από κυβερνοεπιθέσεις τις οποίες ανέλαβε φιλορωσική ομάδα χάκερ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΜέΡΑ25: Η αντίσταση δεν είναι ποτέ μάταιη

Έτοιμο το Think Tank του ΣΥΡΙΖΑ

112 για την φωτιά στη Βοιωτία- Ενεργό μέτωπο  και στην Αιτωλοακαρνανία

Υπέρ της αγοράς 20 F-35 και φρεγάτας Constellation ο Δένδιας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα