ΑΘΗΝΑ
11:36
|
01.07.2024
Σύμφωνα με δηλώσεις του Ρώσου Υπ.Εξ. Σεργκέι Λαβρόφ, σχεδόν όλοι οι ηγέτες των BRICS θα δώσουν παρόν στη Σύνοδο Κορυφής, στο Καζάν.
Σεργκέι Λαβρόφ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σχεδόν όλοι οι ηγέτες των χωρών BRICS επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους στη σύνοδο κορυφής της ομάδας που θα πραγματοποιηθεί στη ρωσική πόλη Καζάν, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στους δημοσιογράφους κατά το διάλειμμα των συνεδριάσεων του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης (SPIEF).

Η Ρωσία ανέλαβε την ετήσια προεδρία της ομάδας BRICS την 1η Ιανουαρίου 2024. Περισσότερες από 250 εκδηλώσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της προεδρίας της Μόσχας στην ομάδα BRICS, η οποία θα κορυφωθεί με τη σύνοδο κορυφής της ομάδας στο Καζάν τον Οκτώβριο.

Το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης (SPIEF) πραγματοποιείται στις 5-8 Ιουνίου. Το φετινό θέμα είναι «Η διαμόρφωση νέων τομέων ανάπτυξης ως ακρογωνιαίος λίθος ενός πολυπολικού κόσμου». Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις περιλαμβάνουν συναντήσεις για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, τις δημιουργικές βιομηχανίες, την Ημέρα Νεολαίας του SPIEF, καθώς και τα φόρουμ για την Ασφάλεια των Φαρμάκων, την Ακαδημία SPIEF και το SPIEF Junior. Το SPIEF διοργανώνεται από το Ίδρυμα Roscongress.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Μιλένα Αποστολάκη μπαίνει στην κούρσα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Σε επίπεδο συναγερμού αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στην Ευρώπη

Ο Μπακογιάννης ζητά παραίτηση Δούκα: «Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς»

Γαλλία μετά την κάλπη: Πόλωση σκληρής δεξιάς με κεντροαριστερά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα