ΑΘΗΝΑ
14:13
|
03.07.2024
Η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών καλεί τα μέλη της να καταγγείλουν οποιοδήποτε κρούσμα αυθαιρεσίας.
Μέτρα για τον καύσωνα ζητά η ΠΕΝΕΝ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ενόψει του επερχόμενου καύσωνα η διοίκηση της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών (ΠΕΝΕΝ) απευθύνει έκκληση για τη λήψη έκτακτων μέτρων για τη μη καταπόνηση των πληρωμάτων από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΕΝΕΝ αναφέρει: «Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΜΥ, τις επόμενες ημέρες, στην χώρα μας θα επικρατήσουν υψηλές θερμοκρασίες. Στο πλαίσιο αυτό επισημαίνουμε την ανάγκη, οι Ναυτιλιακές εταιρίες, να δώσουν οδηγίες προς τους πλοιάρχους ώστε να αποφεύγονται οι εξωτερικές εργασίες που θα καταπονούν τα πληρώματα όλων των πλοίων».

Και συμπληρώνει:

Ειδικά αυτό αφορά εργασίες συντήρησης όπως βάψιμο, αποσκωριασμό κλπ. Οι υπηρεσίες του ΥΕΝ και οι λιμενικές αρχές οφείλουν να εκδώσουν ανάλογες οδηγίες και παράλληλα να διενεργούν έκτακτους ελέγχους. Ειδικότερα για τα πλοία που εκτελούν επισκευές, μετασκευές και τακτικές επιθεωρήσεις να εφαρμόζονται τα ισχύοντα στις Ναυπηγοεπισκευαστικές Ζώνες. Η ΠΕΝΕΝ απευθύνεται στα μέλη της και τα καλεί να μας καταγγείλουν οποιοδήποτε κρούσμα αυθαιρεσίας σημειώνεται.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

 Ο Ιλάν Παπέ στην Αθήνα για την παρουσίαση του βιβλίου «Για την Παλαιστίνη» 

Δασική πυρκαγιά στα Γλυκά Νερά – Ήχησε το 112

Το χαλάζι… πλήγωσε την Έδεσσα-Ζημιές σε περισσότερα από 50.000 στρέμματα καλλιεργήσιμης γης

Γιος γνωστού τραγουδιστή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα