ΑΘΗΝΑ
02:40
|
08.07.2024
Ο Βασίλης Σπανούλης ανακοίνωσε σήμερα τους 18 παίκτες της προεπιλογής.
Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 2 έως της 7 Ιουλίου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά όχι και τον Θανάση που είναι τραυματίας, ξεκινά στις 17 Ιουνίου η προετοιμασία της εθνικής ανδρών μπάσκετ, για το προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 2 έως της 7 Ιουλίου.

Ο Βασίλης Σπανούλης ανακοίνωσε σήμερα τους 18 παίκτες της προεπιλογής, ανάμεσα στους οποίους εκτός από τον Θανάση Αντετοκούνμπο, δεν συμπεριλαμβάνεται και ο τραυματίας Νίκος Ρογκαβόπουλος.

Οι 18 παίκτες: Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Κώστας Σλούκας, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιώργος Παπαγιάννης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Μιχάλης Λούντζης, Ντίνος Μήτογλου, Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Μωραϊτης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Τόμας Ουόκαπ, Γιάννης Κουζέλογλου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος, Νίκος Χουγκάζ, Νεοκλής Αβδάλας.

Οι παίκτες που έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις με τις ομάδες τους, θα προπονούνται από αύριο Δευτέρα, υπό την επίβλεψη μελών του προπονητικού επιτελείου της Εθνικής, ενώ οι υπόλοιποι αναμένεται να ενσωματωθούν ως τις 17 Ιουνίου.

Για τις 21 Ιουνίου, η εθνική μας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την Πολωνία και στο τριήμερο 25-27/6 που θα διεξαχθεί το τουρνουά «Aegean Ακρόπολις», θα παίξει με το Μαυροβούνιο στις 25/6 και με τις Μπαχάμες στις 27/6.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Για «τέσσερα στα τέσσερα» και Παρίσι, η Εθνική κόντρα στην Κροατία

Οι Ρώσοι παλαιστές αρνούνται να συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Προολυμπιακό Τουρνουά: «Μονόδρομος» για την Εθνική η νίκη επί της Σλοβενίας

Euro2024: Πρόκριση για Ισπανία και Γαλλία, σήμερα Αγγλία-Ελβετία και Ολλανδία-Τουρκία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα