ΑΘΗΝΑ
02:04
|
08.09.2024
Είχε συλληφθεί το 2017 για βιασμό 14χρονου κοριτσιού στη Ζάκυνθο και καταδικάστηκε το 2020. Ουδέποτε πήγε φυλακή, ώσπου σκότωσε την 11χρονη ανιψιά του, Βασιλική.
Ο 37χρονος καθ'ομολογίαν δράστης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σοκάρουν οι νεότερες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον βίο και πολιτεία του 37χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη της 11χρονης που δολοφονήθηκε στη Μυρτιά Ηλείας.

Ο 37χρονος που ήταν θείος της 11χρονης, είχε συλληφθεί το 2017 με την κατηγορία βιασμού 14χρονου κοριτσιού και καταδικάστηκε τρία χρόνια μετά, το 2020, από δικαστήριο της Ζακύνθου.

Το 11χρονο αδικοσκοτωμένο κοριτσάκι

Ωστόσο, το δικαστήριο έκανε στη συνέχεια δεκτό (!) το αίτημά του για αναστολή της ποινής μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο.

Ετσι, παρότι είχε καταδικαστεί για το βιασμό έφηβης, αφέθηκε ελεύθερος με κάποιους περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων η παρουσίαση σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής κατά τακτά διαστήματα.

Με λίγα λόγια, ο καταδικασθείς το 2020 για το βιασμό 14χρονου κοριτσιού ουδέποτε εξέτισε ποινή φυλάκισης. Κυκλοφορούσε ελεύθερος μέχρι που διέπραξε προ ημερών την εν ψυχρώ δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής, κόρη εξαδέλφης του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Έρευνα: Οι έφηβοι που ατμίζουν είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από κακή ψυχική υγεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα