ΑΘΗΝΑ
03:58
|
23.06.2024
Ο 74χρονος εθεάθη τελευταία φορά την Κυριακή στις 02:00 μ.μ., εμφανώς καταβεβλημένος.
Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Σάμου συμμετέχει στις έρευνες
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της Σάμου, οι οποίες αναζητούν έναν 74χρονο Ολλανδό τουρίστα, ο οποίος ξεκίνησε να πάει για πεζοπορία το απόγευμα της Κυριακής και έκτοτε αγνοείται η τύχη του.

Τμήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, της ΕΛ.ΑΣ. και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Σάμου έχουν ριχθεί στις έρευνες για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου, την εξαφάνιση του οποίου γνωστοποίησε στις αρχές η σύζυγός του. Μάλιστα, η γυναίκα καλεί επανειλημμένως το κινητό τηλέφωνο του συζύγου της, το οποίο είναι απενεργοποιημένο, πιθανώς λόγω μπαταρίας.

Ο άνδρας ξεκίνησε από την περιοχή του Λιμνιώνα για να ακολουθήσει το «μονοπάτι 13», δηλαδή προς Κλίμα, επιστροφή προς Αγία Κυριακή και ξανά Λιμνιώνα. Προς το παρόν οι έρευνες συγκεντρώνονται στην περιοχή της Αγίας Κυριακής, μιας και η περιοχή Κλίμα έχει ερευνηθεί διεξοδικώς.

Σύμφωνα με την μαρτυρία γυναίκας που διαθέτει ενοικιαζόμενα δωμάτια στην περιοχή, ο 74χρονος εθεάθη την Κυριακή στις 02:00 μ.μ., εμφανώς καταβεβλημένος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 74χρονος βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση, ωστόσο, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Σάμου δήλωσε ότι η διαδρομή είναι αρκετά απαιτητική, κυρίως λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, ενώ ο 74χρονος είχε μαζί του μόνο ένα μικρό μπουκαλάκι νερό.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πρόσφυγες… άλλη μια Παγκόσμια Ημέρα πέρασε

Γάζα: Πάνω από 100 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στις ισραηλινές επιθέσεις το τελευταίο 24ωρο

Δύο συλλήψεις για την ανθρωποκτονία στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων στη Ριτσώνα

Στους 54 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από μολυσμένο αλκοόλ στην Ινδία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα