ΑΘΗΝΑ
19:00
|
26.06.2024
«Κάποιοι άντρες είχαν βγάλει τις μπλούζες, ενώ το προσωπικό ήταν πάνω από κάποιους που είχαν λιποθυμήσει και τους κάνανε αέρα».
Ελευθέριος Βενιζέλος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τεράστια ταλαιπωρία βίωσαν επιβάτες της πτήσης QR204 προς Ντόχα, καθώς το αεροσκάφος της Qatar που βρισκόταν σταματημένο σε απομακρυσμένο σημείο στον αερολιμένα περισσότερες από 3 ώρες, είχε ως συνέπεια λόγω των υψηλών θερμοκρασιών στο εσωτερικό του επιβάτες να λιποθυμήσουν.

Επιβάτης στην πτήση ήταν και η υποψήφια ευρωβουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Πριφτάκη, η οποία όπως καταγγέλλει στο documentonews.gr το αεροσκάφος που θα εκτελούσε την πτήση QR204 προς Ντόχα ήταν σταματημένο στη μέση του πουθενά, κάπου που προφανώς για λόγους ασφαλείας δεν μπορείς να περπατήσεις, για περισσότερες από τρεις ώρες. Η προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης της πτήσης ήταν στις 13.55.

Σύμφωνα με όσα περιγράφει η Κατερινά Πριφτάκη «κάποιοι άντρες είχαν βγάλει τις μπλούζες, ενώ το προσωπικό του αεροσκάφους ήταν πάνω από κάποιους που είχαν λιποθυμήσει και τους κάνανε αέρα».

Η ίδια υπογραμμίζει ότι έπρεπε να επιμείνουν οι επιβάτες που είχαν αγανακτήσει από την ασφυκτική κατάσταση που επικρατούσε και «άνοιξαν τις πόρτες κινδύνου». Ακόμη ανέφερε η κ. Πριφτάκη ότι τηλεφώνησε στην αστυνομία και στον αερολιμένα. «Ο αερολιμένας είπε θα το κοιτάξει» ενώ όπως εξηγεί «το προσωπικό δεν έχει ιδέα, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση».

Από τις λιγοστές πληροφορίες που τους δόθηκαν η υποψήφια ευρωβουλεύτρια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντιλήφθηκε πως «υπάρχει τεχνικό πρόβλημα στον αερολιμένα».

Τελικά, οι επιβάτες αποβιβάστηκαν από το αεροσκάφος και βρίσκονται εντός του κτιρίου του αερολιμένα για να εξυπηρετηθούν. Οι επιβάτες φυσικά έχασαν την πτήση τους και τις τυχόν ανταποκρίσεις τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Ιταλία: Να σταματήσει το caporalato στο όνομα του νεκρού Ινδού εργάτη γης

Φωτιά στην Καλαμπάκα: «Δίνουμε μάχη να σωθεί το Ορθοβούνι» λέει ο δήμαρχος

Αττικόν: Τώρα έπεσε και η ψευδοροφή στους κοιτώνες των γιατρών

Γραμματικό: 100 παιδιά με γαστρεντερίτιδα σε κατασκήνωση-«Το νερό μύριζε σαν βόθρος»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα