ΑΘΗΝΑ
00:36
|
28.09.2024
Η τελευταία κουβέντα της 11χρονης προς τον δολοφόνο φαίνεται να ήταν: «Το αυτοκίνητό σου, θείε, είναι πολύ βρώμικο, θες να σ' το πλύνω».
Δολοφονία στην Ηλεία
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο 37χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε την 11χρονη, στην Ηλεία είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για βιασμό ανηλίκου.

Ο δολοφόνος είναι και θείος της ανήλικης και ξάδερφος της μητέρας της, αλλά και κουμπάρος του ζευγαριού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι αυτός δολοφόνησε την 11χρονη και μάλιστα υπέδειξε και το σημείο όπου άφησε τη σορό, στον οικισμό Καταρράχι, ανάμεσα στην Αρετή και στα Λεχαινά, σε απόμερο σημείο.

Το κορίτσι βρέθηκε με τραύματα στον λαιμό, τα οποία προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν κατσαβίδι, όπως υποστηρίζει και ο ίδιος ο δράστης, χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί ακόμη το όπλο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια της 11χρονης Βάσως το βράδυ της Κυριακής είχε πάει επίσκεψη στο σπίτι του 37χρονου κουμπάρου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης η 11χρονη φέρεται να του είπε: «Το αυτοκίνητό σου, θείε, είναι πολύ βρώμικο, θέλει πλύσιμο, άμα θες να σ’ το πλύνω».

Μετά την επίσκεψη ο δράστης βγήκε από το σπίτι, βρήκε το κορίτσι στον δρόμο και το έβαλε στο αυτοκίνητο, πηγαίνοντάς το στο χωράφι όπου βρέθηκε νεκρή. Οι Αρχές εκτιμούν ότι εκεί πιθανόν να προσπάθησε να βιάσει την 11χρονη, το παιδί αντιστάθηκε και αυτός το σκότωσε. Εξετάζεται και το ενδεχόμενο να βίασε τη μικρή και φοβούμενος ότι η 11χρονη θα τον αποκαλύψει, τη σκότωσε.

Σημειώνεται, ότι ο δράστης μετά τις αναζητήσεις των γονιών έκανε κοινοποίηση στο facebook την ειδοποίηση της εξαφάνισης της μικρής από το ABER ALERT.

Κατηγορίες για βιασμό

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 37χρονος είχε κατηγορηθεί το 2017 για βιασμό ανηλίκου και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι μέχρι να δικαστεί η υπόθεση σε β’ βαθμό.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές στο Patrisnews, αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι Αρχές εξετάζουν εάν πριν από τη δολοφονία της είχε προηγηθεί

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάνω από 37 οι νεκροί του τυφώνα Helene στις ΗΠΑ – 4 εκατ. χωρίς ρεύμα

Σε ένα 24ωρο, ξέσπασαν 23 πυρκαγιές, λέει η Πυροσβεστική

Απόψε η μοτοπορεία απεργών διανομέων Wolt στην Αθήνα

Βία και προσαγωγές από τα ΜΑΤ στο Πολυτεχνείο κατά τη Βραδιά του Ερευνητή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα