ΑΘΗΝΑ
01:24
|
08.09.2024
Ξεκάθαρη η δυσαρέσκεια του Ολυμπιονίκη και πρωταθλητή κόσμου με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου.
Μου αρέσει ν' αγωνίζομαι, δεν κυνηγάω τα πολλά μετάλλια
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη δυσαρέσκειά του με τις αποφάσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου εξέφρασε ο Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης στη Ρώμη και ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος, Μίλτος Τεντόγλου. Ερωτηθείς σχετικά με την πιθανή αλλαγή αγωνίσματος ο Μίλτος Τεντόγλου ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να είναι το… παιχνίδι της και δεν θέλει να τον χρησιμοποιούν στα πειράματά της.

Για μένα πιο πολύ μετράει η επίδοση που θα κάνω και το πώς θ’ αγωνιστώ. Αν μπορώ να δώσω μία καλή… μάχη, αν μπορώ ν’ απαντήσω σε άλλους αθλητές. Δεν είμαι άτομο που κυνηγάει κάποιο σερί. Μου αρέσει ν’ αγωνίζομαι, δεν κυνηγάω τα πολλά μετάλλια. Το δύσκολο κομμάτι είναι να υπάρχει κίνητρο και να συνεχίζεις ν’ αγωνίζεσαι. Πάντα βρίσκω τον τρόπο και θέλω πάντα να βελτιώνομαι. Μου αρέσει ν’ αγωνίζομαι και να κάνω άλματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

Για την πιθανή αλλαγή αγωνίσματος ο Έλληνας πρωταθλητής σχολίασες: «Το τριπλούν είναι από τα αγαπημένα αγωνίσματα. Αυτό και το ύψος τα παρακολουθώ. Θα ήθελα να κάνω τριπλούν. Θα δω πώς θα πάνε τα πράγματα με τις αποφάσεις που θα πάρει η παγκόσμια ομοσπονδία γιατί δεν θέλω να είμαι το παιχνίδι τους και δεν θέλω να με χρησιμοποιούν για τα πειράματά τους».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απέναντι στη Φινλανδία το πρώτο τεστ της Εθνικής Ελλάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Παραολυμπιακοί Αγώνες: «Χάλκινη» η Πασχαλίδου στο τζούντο

Παραολυμπιακοί: Χάλκινο μετάλλιο ο Στεφανουδάκης στον ακοντισμό F54

Συγχαρητήρια της πολιτειακής ηγεσίας στον Νάσο Γκαβέλα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα