ΑΘΗΝΑ
01:54
|
29.09.2024
Για ανεδαφικά σενάρια κάνει λόγο και η Χαριλάου Τρικούπη.
Σενάρια σύγχυσης της κοινής γνώμης, τα περί συμπόρευσης με την Χαριλάου Τρικούπη με την Εφη Αχτσιόγλου αντιπρόεδρο στο πλευρό του Ανδρουλάκη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τα σενάρια που κυκλοφορούν, ειδικά μετά το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Απογευματινή» για συμπόρευση με το ΠΑΣΟΚ και την Έφη Αχτσιόγλου στην θέση της αντιπροέδρου, δίπλα στον Νίκο Ανδρουλάκη, διαψεύδει με οργισμένη ανακοίνωσή της η Νέα Αριστερά τονίζοντας ότι πρόκειται για σενάρια σύγχυσης της κοινής γνώμης.

«Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Απογευματινή και άλλα αντίστοιχα άρθρα που αναπαράγονται σε sites, δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τη Νέα Αριστερά ούτε με την Έφη Αχτσιόγλου», τονίζει σε σχόλιο της η Νέα Αριστερά, προσθέτοντας ότι όσοι επιχειρούν να εμπλέξουν το κόμμα και τα στελέχη της στους δικούς τους τακτικισμούς και σε σενάρια σύγχυσης της κοινής γνώμης, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τους στόχους και τις επιδιώξεις της Νέας Αριστεράς, θα αποτύχουν.

Η Νέα Αριστερά, αναφέρεται για μια ακόμα φορά στην επιλογή της αυτόνομης πορείας και ξεκαθαρίζει «προς κάθε κατεύθυνση» τα εξής:

Η κρίση του πολιτικού συστήματος και πολύ περισσότερο της Αριστεράς και του προοδευτικού χώρου δεν μπορεί να ξεπεραστεί με τακτικισμούς και διαρροές.

Τα σενάρια περί παρασκηνιακών συζητήσεων και ακύρωσης της αυτόνομης πορείας της Νέας Αριστεράς που αντιμετωπίσαμε και προεκλογικά, είναι παντελώς αβάσιμα. Έχουμε απαντήσει ξεκάθαρα ότι για εμάς η Αριστερά δεν είναι σημαία ευκαιρίας.

Γελιούνται όσοι νομίζουν ότι θα εργαλειοποιήσουν τη Νέα Αριστερά για τα εσωκομματικά τους ζητήματα.

Τέλος, τονίζει δε ότι «αυτό που χρειάζεται η κοινωνία είναι τα μέτωπα αγώνα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και ο ουσιαστικός πολιτικός διάλογος».

Διαψεύδει και το ΠΑΣΟΚ

Τα σενάρια συμπόρευσης διέψευσαν από την πλευρά τους και συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη.

Όπως αναφέρεται σε άτυπη ενημέρωση από τη Χαριλάου Τρικούπη:

«Τα σενάρια, που είδαν το φως της δημοσιότητας, είναι ανεδαφικά.Το ΠΑΣΟΚ πορεύεται στο προσκήνιο και όχι με παρασκηνιακές συμφωνίες. Αυτή την ώρα προτεραιότητα είναι η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.

Η συζήτηση για την κεντροαριστερά είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση και δεν θα επιτρέψουμε να εκφυλιστεί».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ισραηλινός βομβαρδισμός ξεκλήρισε οικογένεια στον Λίβανο-Αυξάνεται η δημοτικότητα του Νετανιάχου

Δημοσκόπηση θέλει τη δημοτικότητα του Νετανιάχου να αυξάνεται στο Ισραήλ, που συνεχίζει να χτυπά τον Λίβανο, ξεκληρίζοντας μια οικογένεια σε ένα από τα χτυπήματά του.
ΣΥΝΑΦΗ

Ενοποίηση των ενεργειακών συστημάτων Ρωσίας, Ιράν και Αζερμπαϊτζάν

Πιθανές προκλήσεις του ΝΑΤΟ στη Βαλτική: Μια ανάλυση των επερχόμενων ασκήσεων

Επίσημα νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ-Ποιος ήταν ο Χασάν Νασράλα (upd)

Δηλώσεις Αλί Χαμενεΐ σχετικά με τις πρόσφατες ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα