ΑΘΗΝΑ
08:18
|
26.06.2024
Ο δράστης ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή, 14 Ιουνίου.
Ο 37χρονος δολοφόνος της 11χρονης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας μετέβη στο μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας το μεσημέρι της Τρίτης, όπου απήγγειλε τις κατηγορίες σε βάρος του 37χρονου δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής και τον παρέπεμψε για ανάκριση στην ανακρίτρια Ηλείας.

Πλέον, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο, της απόπειρας βιασμού ανηλίκου, της αρπαγής ανηλίκου, της οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο 37χρονος, χωρίς την παρουσία συνηγόρου υπεράσπισης, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή, 14 Ιουνίου, ενώπιον της Ανακρίτριας Ηλείας για τις πράξεις που του έχουν αποδοθεί.

Άγνωστο παραμένει προς το παρόν αν η απολογητική διαδικασία θα λάβει χώρα στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου ή αν η ανακρίτρια θα μεταβεί στο κτίριο της αστυνομίας, καθώς συντρέχει κίνδυνος για την ασφάλεια του κατηγορουμένου, μετά την απόπειρα λιντσαρίσματος εις βάρος του από οργισμένους συγγενείς, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Σοβαρό τροχαίο με παράσυρση και εγκατάλειψη 17χρονης στη Λεωφόρο Αθηνών

Επέστρεψε στην Αυστραλία ο Τζούλιαν Ασάνζ

Υπό έλεγχο η φωτιά στο Ρέθυμνο

Αυλαία στη δίκη για την εν ψυχρώ εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα