ΑΘΗΝΑ
13:44
|
24.06.2024
Προς το παρόν, ο δράστης δεν έχει καταφέρει να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα, λόγω της έντασης που επικρατεί έξω από το Μέγαρο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σοβαρά επεισόδια εξελίχθηκαν νωρίς το μεσημέρι έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου, όταν μετέβη στο σημείο σε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. ο δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής, με το οργισμένο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί να επιτίθεται στο όχημα, προσπαθώντας να προσεγγίσουν τον δράστη.

Οργισμένοι συγγενείς της 11χρονης αλλά και μέλη της κοινότητας είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στο σημείο και, όταν κατέφθασε το περιπολικό, επιχείρησαν να λιντσάρουν τον 37χρονο καθ’ομολογίαν δολοφόνο. Πλάνα και στιγμιότυπα από το περιστατικό κατέγραψε το Patrisnews.

Μάλιστα, ένας εκ των εξαγριωμένων παρευρισκόμενων άνοιξε την πόρτα του περιπολικού, προσπαθώντας να χτυπήσει τον κατηγορούμενο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν επεισόδια μεταξύ πολιτών και αστυνομικών, με τους δεύτερους εν τέλει να τους απωθούν.

Το περιπολικό αναγκάστηκε να απομακρυνθεί από το σημείο ανεβάζοντας ταχύτητα, με το συγκεντρωμένο πλήθος να επιχειρεί να τον εντοπίσει ξανά, στο πίσω μέρος του δικαστηρίου.

Υπενθυμίζεται πως, προηγουμένως, ο 37χρονος παραδέχτηκε πως, λίγο πριν σκοτώσει την 11χρονη, αποπειράθηκε να τη βιάσει. Συγκεκριμένα, ο δράστης και θείος του κοριτσιού φέρεται να είπε στους αστυνομικού πως η 11χρονη αντέδρασε, λέγοντας του ότι θα το πει στους γονείς της.

Σημειώνεται πως, η δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του 37χρονου περιλαμβάνει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας βιασμού.

Προς το παρόν, ο δράστης δεν έχει καταφέρει να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα, λόγω της έντασης που επικρατεί έξω από το Μέγαρο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεολογία του Αγίου Πνεύματος και Απελευθέρωση στη σύγχρονη Παλαιστίνη

Δήμος Αθηναίων: Έκτακτα μέτρα λόγω υψηλών θερμοκρασιών

Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό λόγω τροχαίου

Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Ευελπίδων (video)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα