ΑΘΗΝΑ
12:21
|
28.06.2024
Ο ίδιος ανέφερε πως κατανοεί «το μίσος προς το πρόσωπό μου από τη στιγμή που τους "πήρα το μαγαζί", όπως θεωρούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με έντονους τόνους δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τη Νέα Αριστερά, όσο είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απαντώντας στα σενάρια που βλέπουν μια ενδεχόμενη συνεργασία στο χώρο της Κεντροαριστεράς.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τη Νέα Αριστερά «απονομιμοποιημένο μόρφωμα», λέγοντας πως κατανοεί «το μίσος προς το πρόσωπό μου από τη στιγμή που τους “πήρα το μαγαζί”, όπως θεωρούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ».

Αναλυτικά, στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Κατανοώ το μίσος προς το πρόσωπό μου από τη στιγμή που τους “πήρα το μαγαζί”, όπως θεωρούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ. Τα Ιουλιανά και η αποστασία δεν είναι στην κουλτούρα της Αριστεράς και ο δημοκρατικός λαός τούς έδειξε τον δρόμο την Κυριακή. Οι πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτές σε όσους συμπολίτες μας απογοητεύτηκαν από τα δρώμενα του τελευταίου χρόνου και επιθυμούν να επιστρέψουν. Και μέσα από το καταστατικό μας συνέδριο το ερχόμενο φθινόπωρο θα ανοίξουν για όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, δίχως πιστοποιητικά κομματικής επετηρίδας. Θα πάμε μπροστά για το καλό της κοινωνίας. Αλλά όσο είμαι Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμπραξη με το απονομιμοποιημένο μόρφωμα “Νέα Αριστερά” δεν πρόκειται να υπάρξει».

Μάλιστα, λίγη ώρα νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε σε άλλη ανάρτησή του, πως έχει λάβει πολλά μηνύματα του τύπου: «μην τα παρατήσεις», «μη μας προδώσεις» και «πιστέψαμε ξανά», σημειώνοντας: «Σας το είπα και το εννοούσα. Ήρθα για να μείνω, για να κάνουμε μαζί την προοδευτική παράταξη και πάλι πλειοψηφία στον τόπο. Τώρα χτίζουμε την προοδευτική αριστεία που έχει ανάγκη η Ελλάδα – αλλά πλέον και η Ευρώπη».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συμφωνία UNICEF-Ισραήλ για επαναλειτουργία σταθμού αφαλάτωσης στη Γάζα

Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Γόντικας

Δημοσκόπηση για εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ποιος προηγείται-Ποιος κοιτά… στα μάτια τον Μητσοτάκη

Στις 238 οι «Απάτητες Παραλίες»-Προστέθηκαν 40 επιπλέον παραλίες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα