ΑΘΗΝΑ
13:18
|
26.06.2024
Ο επιφανής καλλιτέχνης της ηλεκτρονικής μουσικής επιστρέφει στην Ευρώπη για επτά εμφανίσεις και τα έσοδά τους θα τα μοιράσει σε φιλοζωικές οργανώσεις.
Moby
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων θα πάνε όλα τα έσοδα από την επικείμενη περιοδεία που αναμένεται να πραγματοποιήσει τις επόμενες βδομάδες και μήνες στην Ευρώπη ο γνωστός τραγουδοποιός, DJ και τραγουδιστής Moby μετά από μία 10ετία.

Όπως τόνισε ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε πρόσφατα, «αυτή είναι πλέον η πραγματική του δουλειά».

Οι λέξεις «ANIMAL» και «RIGHTS» είναι γραμμένες με κεφαλαία σε τατουάζ που έχει στα μπράτσα του, ενώ πίσω από τον λαιμό του έχει κάνει τατουάζ με τη φράση «Vegan for Life».

«Είμαι βίγκαν 37 χρόνια τώρα. Ο σκοπός της ζωής μου είναι να δουλεύω για τα δικαιώματα των ζώων. Δεν βλέπω πλέον ως επάγγελμα τη μουσική. Η μουσική έχει γίνει ένα ευχάριστο, ήρεμο καταφύγιο» τονίζει σε συνέντευξή του στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

Πριν από 25 χρόνια το άλμπουμ Play του Μoby, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Ρίτσαρντ Μέλβιλ Χολ, πούλησε περισσότερα από 20 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα στα 58 του χρόνια ο καλλιτέχνης της ηλεκτρονικής μουσικής επιστρέφει στην Ευρώπη για επτά εμφανίσεις και τα έσοδά τους πρόκειται να τα μοιράσει σε οκτώ ή εννιά οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων ή για το περιβάλλον.

Οι ημερομηνίες πρόκειται να ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Πυρκαγιές σε Ασπρόπυργο, Λακωνία και Αφίδνες

Το πενθήμερο, πέθανε! Ζήτω η ανάπτυξη!

Καταγγελία για βίαιη προσαγωγή ανήλικου προσφυγόπουλου στο Θησείο

Νορβηγικό συνταξιοδοτικό ταμείο γυρίζει την πλάτη στην Caterpillar λόγω Γάζας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα