ΑΘΗΝΑ
06:32
|
30.06.2024
Το ζήτημα αυτό αναμένεται να τεθεί και επισήμως στην επόμενη συνεδρίαση των αρμόδιων οργάνων.
Θανάσης Θεοχαρόπουλος - Γιάννης Ραγκούσης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θέμα εσωτερικού δημοψηφίσματος αναμένεται να τεθεί από τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση και Θανάση Θεοχαρόπουλο,  στη βάση του κόμματος, αναφορικά με το μέλλον του χώρου της Κεντροαριστεράς.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του News24/7, το ερώτημα που θα προτείνουν να τεθεί σε ψηφοφορία είναι το αν τα μέλη του κόμματος επιθυμούν να πρωταγωνιστήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου για τη δημιουργία ενός ενιαίου φορέα που θα διεκδικήσει τη διακυβέρνηση από τη Νέα Δημοκρατία, του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το ζήτημα αυτό αναμένεται να τεθεί και επισήμως στην επόμενη συνεδρίαση των αρμόδιων οργάνων -κατά πάσα πιθανότητα της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής- και αναμένεται να υποστηριχτεί και από άλλα στελέχη του κόμματος. 

Σημειώνεται ότι Γιάννης Ραγκούσης και Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μαζί με τον Κώστα Ζαχαριάδη, είχαν προτείνει πριν από τις ευρωεκλογές να μεταβεί ο ΣΥΡΙΖΑ από την ευρωομάδα της Αριστεράς στους Σοσιαλιστές.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες του News24/7, ο Στέφανος Κασσελάκης προτίθεται να συγκαλέσει την συνεδρίαση της Κ.Ε στο τέλος του μήνα.

Υπογραμμίζεται ότι η νέα πρωτοβουλία έρχεται μετά την κατάθεση πρότασης από τον Διονύση Τεμπονέρα, για την έναρξη διαδικασίας διαμόρφωσης κοινού μετώπου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εξοντώστε τον: Μετά τον Κόρμπιν και τον Φίτσο, ο Μελανσόν

Όρμπαν: Οι ηγέτες της Ε.Ε. επιδιώκουν να σύρουν την Ευρώπη στη σύγκρουση της Ουκρανίας

Οι Μαυριτανοί ψηφίζουν σε προεδρικές εκλογές

Τιμές πετρελαίου: Για τρίτη εβδομάδα σε ανοδική πορεία, φόβοι για μείωση προσφοράς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα