ΑΘΗΝΑ
13:41
|
15.07.2024
Ανθρώπινα σώματα στον καμβά αποτυπώνονται γεμάτα ζωή, κίνηση, ενέργεια και αισθησιασμό  ξαφνιάζοντας όσους έχουν γνωρίσει τον Τσορπατζίδη μέσα από γλυπτικό του έργο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έκθεση ζωγραφικής στο παλιό λιμάνι των Σπετσών θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 στις 21.00 το βράδυ ως την Τετάρτη 17 Ιουλίου στην αίθουσα τέχνης «Ακρόπρωρο» από τον εικαστικό Νικόλα Τσορπατζίδη.

Έκθεση ζωγραφικής του Νικόλα Τσορπατζίδη

Ο Νικόλας κάνει ένα διάλειμμα από τα περίφημα τρισδιάστατα γλυπτά του, εξερευνώντας αυτή τη φορά με πάθος και φαντασία τους καμβάδες με ανθρώπινα σώματα.

Οι νέες του δημιουργίες είναι γεμάτες ζωή, κίνηση, ενέργεια και αισθησιασμό  ξαφνιάζοντας ευχάριστα όσους τον έχουν γνωρίσει μέσα από το γλυπτικό του έργο.

Η εμπειρία της συνάντησης αυτών των ζωγραφισμένων σωμάτων προκαλεί συναισθήματα τόσο βαθιά και έντονα, όσο και εκείνα που προκαλούνται από τα εμβληματικά γλυπτά του, που συνυπάρχουν στην έκθεση ως σημείο αναφοράς.

Με έναν τρόπο φαίνεται σαν να έχει μεταφερθεί η τεχνοτροπία τους σε ξύλινο καμβά, προσδίδοντας στις εικόνες μια αίσθηση απτής παρουσίας.

Όσοι μένουν ή σκοπεύουν να επισκεφθούν τις Σπέτσες δε θα πρέπει με τίποτε να χάσουν τουλάχιστον μία επίσκεψη στην γκαλερί «Ακρόπρωρο».

Ο εικαστικός Νικόλας Τσορπατζίδης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε η ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι

Το αργό λυκαυγές του Ανατόλι Κάρποβ

Μια άλλη θεωρία των δύο άκρων, της Ελλάδας     

Poor Things: Μια σοσιαλιστική ταινία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα