ΑΘΗΝΑ
08:28
|
29.06.2024
Ο 35χρονος σύντροφος της νεαρής κοπέλας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Καταγγελία 19χρονης από την Ηλεία
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θύμα βίας και βιασμού κατήγγειλε, ότι έπεσε μια 19χρονη από την Ηλεία, από τον 35χρονο σύντροφό της με τον οποίο διατηρούσε σχέση επί 3 χρόνια.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 35χρονος την κρατούσε κλειδωμένη για περίπου 15 ημέρες στο σπίτι που διέμεναν, έχοντας πάρει το κινητό της, ενώ φέρεται να την βίασε, την χτυπούσε και της απέσπασε και το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ από το πορτοφόλι της.

Η 19χρονη κατάφερε να διαφύγει και να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα Πηνειού για να καταγγείλει το γεγονός. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε, δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας βιασμό, παράνομη κατακράτηση, κλοπή και υπεξαίρεση.

Ειδικότερα, ημεδαπή γυναίκα υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του συντρόφου της, με τον οποίο διέμεναν στην ίδια οικία, διότι πριν από δυο εβδομάδες, έπειτα από μεταξύ τους διαπληκτισμό, την άρπαξε από τα μαλλιά και τις κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα-γροθιές στο πρόσωπο και στα χέρια.

Ακολούθως, ο κατηγορούμενος την κατακράτησε παράνομα στην οικία τους κλειδωμένη υπό την αυστηρή επίβλεψη του, ενώ αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο, προκειμένου να την αποτρέψει από την παροχή πρώτων βοηθειών και την άμεση ενημέρωση των αστυνομικών αρχών. Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, χθες νωρίς το πρωί, ο κατηγορούμενος εκμεταλλευόμενος αδυναμία αντίδρασης της, τη βίασε, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε από την οικία τους, αφαιρώντας το πορτοφόλι της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των καταγγελομένων οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας και της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας εντόπισαν τον κατηγορούμενο χθες στην οικία του και τον συνέλαβαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα βρήκαν και κατέσχεσαν δεκαεννέα (19) δενδρύλλια κάνναβης, που καλλιεργούσε σε ισάριθμες γλάστρες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γαλλία: Ραγδαία αύξηση στα κρούσματα ρατσισμού

Κοινωνικός τουρισμός: Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 6 Περιφέρειες για σήμερα Σάββατο 29 Ιουνίου

Ο καιρός σήμερα: Ηλιοφάνεια αλλά και ισχυροί έως θυελλώδεις άνεμοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα