ΑΘΗΝΑ
23:41
|
28.09.2024
Η γυναίκα -μητέρα δύο ανήλικων παιδιών- εντοπίστηκε να κείτεται στο πεζοδρόμιο, κάτω από το διαμέρισμά της.
Φωτογραφία του cyprustimes από το σημείο της γυναικοκτονίας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια 40χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία έπεσε νεκρή από τα χέρια του συζύγου της το πρωί της Παρασκευής 14/6, στην Πάφο της Κύπρου.

Η γυναίκα, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, φέρεται να εντοπίστηκε ακόμη ζωντανή από γείτονες στο πεζοδρόμιο κάτω από το διαμέρισμα που διέμενε με την οικογένεια της, ύστερα από έντονο διαπληκτισμό με τον δράστη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που κατάφεραν μέχρι στιγμής να συλλέξουν οι ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου, το ζεύγος είχε έντονο καυγά πάνω στο μπαλκόνι διαμερίσματος. Κάποια στιγμή, πάνω στον διαπληκτισμό, η γυναίκα κατάφερε στον άντρα τραύμα με μαχαίρι. Εν συνεχεία, φαίνεται πως πήρε αυτός στα χέρια του μαχαίρι με το οποίο της κατάφερε αριθμό τραυμάτων και, στη συνέχεια, την έριξε από το μπαλκόνι του διαμέρισματος στο έδαφος.

Όπως μεταδίδει το cyprustimes.com, με το που δόθηκε η πληροφορία για το αιματηρό επεισόδιο, σήμανε συναγερμός στις αρχές και η σκηνή αποκλείστηκε από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας. Στη σκηνή μετέβη και ο αστυνομικός διευθυντής Πάφου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο θάνατος της γυναίκας διαπιστώθηκε κατά την άφιξή της στο νοσοκομείο.

Ο σύζυγος και φερόμενος δράστης, μεταφέρθηκε τραυματισμένος –ελαφρά– στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Πληροφορίες που κατάφερε να συλλέξει η Cyprus Times αναφέρουν ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το ζεύγος ήρθε σε αντιπαράθεση. Μάλιστα, είχε υπάρξει κλήση για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παντελή Κυραμαργιέ μήπως ήρθε η ώρα να απενοχοποιήσουμε τη συγκίνηση;

Φωτιά στην Ξάνθη-Ήχησε το 112

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στις Στροφάδες

Έκτακτο δελτίο καιρού: Επιδείνωση από βδομάδα με βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα