ΑΘΗΝΑ
03:56
|
28.06.2024
Ζητούν να παγώσει κάθε διαδικασία στη ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) που τους χαρακτηρίζει απολυμένους-ανέργους. Στη συγκέντρωση και ο κ. Κουτσούμπας.
Έκτακτη κινητοποιήση των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έκτακτη κινητοποίηση πραγματοποιούν σήμερα Παρασκευή 14/6, στις 10 π.μ., στο υπουργείο Εργασίας, στην Αθήνα οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και τα σωματεία τους ζητώντας από την κυβέρνηση την ανάκληση των απολύσεων τους. «Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ! Να σταματήσει άμεσα η κοροϊδία της κυβέρνησης και κάθε ενέργεια που τους πετά στον δρόμο και το ταμείο ανεργίας», αναφέρουν οι εργαζόμενοι.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα παρευρεθεί και θα κάνει δηλώσεις στη συγκέντρωση που πραγματοποιούν τα σωματεία της ΛΑΡΚΟ.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Εργασίας έχει ξεκινήσει μέσω της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) τη διαδικασία που ανοίγει τα προγράμματα ανεργίας και τους χαρακτηρίζει «απολυμένους-ανέργους». Αυτό συμβαίνει παρά τη δικαστική απόφαση που δεσμεύει την κυβέρνηση μέχρι τις 18 Ιούνη, οπότε εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα, την οποία ο Πρωθυπουργός έλεγε ότι θα κάνει σεβαστή μέχρι την τελευταία στιγμή.

Το Σωματείο αναφέρει ότι ο επόμενος σταθμός του αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη 18 Ιούνη, στις 10 π.μ., με νέα κάθοδο στην Αθήνα και συγκέντρωση στα δικαστήρια Ευελπίδων, όπου έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει τα Σωματεία ενάντια στις απολύσεις τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι απειλές της Χεζμπολάχ στα συμπεράσματα της συνόδου της Ε.Ε. για τη Μέση Ανατολή

Προεδρικές εκλογές αύριο στο Ιράν

Στόχος μας η ένταξη στην Ε.Ε., λέει ο Ερντογάν

Τσίπρας: Πρέπει να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια για βιώσιμη λύση του Κυπριακού

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα