ΑΘΗΝΑ
01:48
|
29.09.2024
Ένας νεαρός άνδρας νεκρός και άλλος ένας τραυματίστηκε κατά τη ρίψη πυρών μέσα σε σούπερ-μάρκετ. Από καθαρή τύχη δε θρηνήσαμε περισσότερα θύματα.
Ο χώρος της επίθεσης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το θάνατο ενός ατόμου και τον τραυματισμό ενός άλλου προκάλεσε νωρίς σήμερα το απόγευμα στο κέντρο του Πειραιά τουλάχιστον ένας ένοπλος αλλοδαπός.

Οι πυροβολισμοί έγιναν μέσα στο κατάστημα του σούπερ-μάρκετ Σκλαβενήτης στην Ακτή Μουτσοπούλου στο κέντρο του Πειραιά και από θαύμα δε θρηνήσαμε περισσότερα θύματα.

Οι πρώτες πληροφορίες αστυνομικών πηγών αναφέρουν πως επρόκειτο για συμπλοκή ή ξεκαθάρισμα «λογαριασμών» έγινε μεταξύ Κούρδων. Ωστόσο, στη συνέχεια οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ έδειξαν πως είναι Τούρκοι οι πρωταγωνιστές του αστυνομικού «θρίλερ» που εκτυλίχθηκε νωρίς σήμερα το απόγευμα σε κατάστημα σούπερ-μάρκετ της αλυσίδας Σκλαβενίτης στην Ακτή Μουτσοπούλου στο κέντρο του Πειραιά ήταν Τούρκοι.

Όπως έγινε γνωστό απόψε, τα τρία άτομα που πρωταγωνίστησαν στο πιστολίδι που έγινε εντός του καταστήματος είναι τουρκικής υπηκοότητας.

Ο ένας ήταν ο δράστης του ένοπλου φονικού συνελήφθη, ο δεύτερος έπεσε επί τόπου νεκρός από τις σφαίρες και ο τρίτος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο Τζάνειο του Πειραιά. Έγινε επίσης προσαγωγή και ενός ακόμη προσώπου που θεωρήθηκε ύποπτο επειδή στεκόταν στην είσοδο του σούπερ-μάρκετ.

Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν έντρομοι όσα έζησαν ομολογώντας πως από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκαν ή δεν είχαμε χειρότερα..

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ισραηλινός βομβαρδισμός ξεκλήρισε οικογένεια στον Λίβανο-Αυξάνεται η δημοτικότητα του Νετανιάχου

Δημοσκόπηση θέλει τη δημοτικότητα του Νετανιάχου να αυξάνεται στο Ισραήλ, που συνεχίζει να χτυπά τον Λίβανο, ξεκληρίζοντας μια οικογένεια σε ένα από τα χτυπήματά του.
ΣΥΝΑΦΗ

Παντελή Κυραμαργιέ μήπως ήρθε η ώρα να απενοχοποιήσουμε τη συγκίνηση;

Φωτιά στην Ξάνθη-Ήχησε το 112

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στις Στροφάδες

Έκτακτο δελτίο καιρού: Επιδείνωση από βδομάδα με βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα