ΑΘΗΝΑ
07:10
|
29.06.2024
Οι δύο νέοι είχαν εμπλακεί σε καβγά με τον άτυχο νεαρό πριν αυτός καταρρεύσει και αφήσει την τελευταία του πνοή στη μέση του δρόμου.
20χρονος ναυαγοσώστης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο 24χρονοι, οι οποίοι κατηγορούνται στην υπόθεση του θανάτου του 20χρονου ναυαγοσώστη στα Χανιά.

Οι δύο νέοι είχαν εμπλακεί σε καβγά με τον άτυχο νεαρό πριν αυτός καταρρεύσει και αφήσει την τελευταία του πνοή στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το cretapost, και οι δύο άνδρες ανέφεραν πως ο καυγάς ξεκίνησε από την επίθεση του 20χρονου σε βάρος τους.

«Οι κατηγορούμενοι ισχυρίζονται πως ο θανών επιτέθηκε βιαιότατα και στους δύο με πολύ επικίνδυνα χτυπήματα και αυτό επιβεβαιώνεται και από καταθέσεις των αυτόπτων μαρτύρων.

Δεν ανέφεραν συγκεκριμένο λόγο για την έναρξη του καυγά, απλώς είπαν πως υπήρξε μία αρχική κουβέντα μεταξύ τους η οποία και κλιμακώθηκε», ανέφερε ο δικηγόρος υπεράσπισης των δύο Ελλήνων, Γιάννης Ντερμανάκης.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης ο θάνατος του 20χρονου ναυαγοσώστη οφείλεται σε παθολογικά αίτια και συγκεκριμένα από επιπλοκές στην καρδιά του.

Από την νεκροψία δεν διαπιστώθηκαν κακώσεις ή τραυματικές αλλοιώσεις που να αφορούν σε ξυλοδαρμό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: Γυμνοί ποδηλάτες στους δρόμους έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης

Αθήνα: 27 συλλήψεις σε κατάστημα για παράνομα τυχερά παιχνίδια

Ακαθάριστα οικόπεδα: Παίρνει και άλλη παράταση… τελευταία στιγμή

Καμίνια: Έκλεισαν γάτα μέσα σε τσουβάλι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα