ΑΘΗΝΑ
00:03
|
29.09.2024
Την ίδια ώρα, δεν καταδικάζουν την καταστολή των διαδηλωτών στην Αρμενία, λέει η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ.
Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν ενεργά τις ταραχές στη Γεωργία, αλλά δεν καταδικάζουν τις Αρχές της Αρμενίας για την καταστολή των συνεχιζόμενων κινητοποιήσεων στη χώρα, δήλωσε, σήμερα Παρασκευή, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

Συγκρίνοντας δύο δηλώσεις που έγιναν από τις πρεσβείες των ΗΠΑ στην Αρμενία, όπου η κυβέρνηση αντιμετωπίζει με συλλήψεις το κύμα διαμαρτυριών για την παραχώρηση εδαφών στο Αζερμπαϊτζάν και τη Γεωργία όπου συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για τον αμφιλεγόμενο νόμο περί «ξένων πρακτόρων», η Ρωσίδα διπλωμάτης έκανε λόγο για «δύο μέτρα και δύο σταθμά» όσο αφορά στη Δημοκρατία.

«Στη μία περίπτωση η Ουάσιγκτον, μέσω της πρεσβείας της, δηλώνει ότι οι συγκεντρώσεις πρέπει να διεξαχθούν υπεύθυνα και δεν καταδικάζει τις τοπικές αρχές για την καταστολή τους, και στην άλλη, το ακριβώς αντίθετο, υποστηρίζει ενεργά τις ταραχές που οργανώνουν οι Δυτικές ξένοι πράκτορες», έγραψε η Ζαχάροβα στο κανάλι της στο Telegram.

«Πρόκειται για μια προφανή απεικόνιση της “παγκόσμιας τάξης, βασισμένης σε κανόνες”, όπου δηλαδή οι ΗΠΑ αλλάζουν όλους τους “κανόνες” για να ταιριάζουν με τα σχέδιά τους, με βάση τη συγκυρία της στιγμής», πρόσθεσε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πιθανές προκλήσεις του ΝΑΤΟ στη Βαλτική: Μια ανάλυση των επερχόμενων ασκήσεων

Επίσημα νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ-Ποιος ήταν ο Χασάν Νασράλα (upd)

Δηλώσεις Αλί Χαμενεΐ σχετικά με τις πρόσφατες ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο

ΗΠΑ και πραγματοποιούν στρατιωτικές ασκήσεις στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα