ΑΘΗΝΑ
19:00
|
28.09.2024
Η Ρωσία ελπίζει ότι την επόμενη φορά η σύγκρουση θα συζητηθεί σε μια πιο εποικοδομητική εκδήλωση, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών είπε ότι η διεξαγωγή αυτής της εκδήλωσης είναι ένας «δρόμος προς το πουθενά»
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Ρωσία δεν θα στείλει κανένα μήνυμα στους συμμετέχοντες στη σύνοδο κορυφής της Ελβετίας για την Ουκρανία και ελπίζει ότι την επόμενη φορά η σύγκρουση θα συζητηθεί σε μια πιο εποικοδομητική εκδήλωση, δήλωσε στο TASS ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Δεν θέλουμε να τους μεταφέρουμε τίποτα. Θέλουμε να συνέλθουμε την επόμενη φορά για μια πιο εστιασμένη και πολλά υποσχόμενη εκδήλωση», δήλωσε ο αξιωματούχος του Κρεμλίνου.

Οι ελβετικές αρχές σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν τη διάσκεψη για την Ουκρανία στις 15-16 Ιουνίου στο θέρετρο Burgenstock. Η Βέρνη έχει προσκαλέσει περισσότερες από 160 αντιπροσωπείες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της G7, της G20 και των BRICS. Η Ρωσία δεν έχει προσκληθεί.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών είπε ότι η διεξαγωγή αυτής της εκδήλωσης είναι ένας «δρόμος προς το πουθενά» και η Μόσχα δεν βλέπει ότι η Δύση θέλει να εισέλθει σε δίκαιες διαπραγματεύσεις. Την ίδια στιγμή, η Ρωσία έχει επανειλημμένα τονίσει ότι η Μόσχα δεν αρνήθηκε ποτέ να διευθετήσει τη σύγκρουση με το Κίεβο μέσω ειρηνευτικών συνομιλιών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πιθανές προκλήσεις του ΝΑΤΟ στη Βαλτική: Μια ανάλυση των επερχόμενων ασκήσεων

Επίσημα νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ-Ποιος ήταν ο Χασάν Νασράλα (upd)

Δηλώσεις Αλί Χαμενεΐ σχετικά με τις πρόσφατες ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο

ΗΠΑ και πραγματοποιούν στρατιωτικές ασκήσεις στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα