ΑΘΗΝΑ
02:04
|
26.06.2024
Η πυρκαγιά στην κομητεία του Λος Άντζελες εξαπλώθηκε σε χιλιάδες στρέμματα κοντά σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο και απείλησε γειτονικές κατασκευές.
Η πυρκαγιά Post Fire έκαψε περισσότερα από 3.600 στρέμματα κοντά στον αυτοκινητόδρομο Interstate 5 στο Gorman
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι αρχές εκκένωσαν τουλάχιστον 1.200 ανθρώπους το Σάββατο καθώς η πυρκαγιά στην κομητεία του Λος Άντζελες εξαπλώθηκε σε χιλιάδες στρέμματα κοντά σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο και απείλησε γειτονικές κατασκευές, δήλωσαν αξιωματούχοι, όπως μεταδίδει το Associated Press.

Η πυρκαγιά, που ονομάζεται Post Fire, έκαψε περισσότερα από 3.600 στρέμματα (14,5 τετραγωνικά χιλιόμετρα) κοντά στον αυτοκινητόδρομο Interstate 5 στο Gorman, περίπου 100 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Λος Άντζελες, σύμφωνα με το Τμήμα Δασών και Πυροπροστασίας της Καλιφόρνια.

Οι Υπηρεσίες Πολιτικών Πάρκων της Καλιφόρνια εκκένωσαν 1.200 άτομα από την περιοχή αναψυχής Hungry Valley στο Gorman και τόσο η Hungry Valley όσο και η τεχνητή λίμνη Pyramid Lake έκλεισαν ως αποτέλεσμα της απειλής πυρκαγιάς, δήλωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Κομητείας του Λος Άντζελες σε ενημέρωση στις 8 μ.μ..

Οι φλόγες ξέσπασαν γύρω στη 1:45 μ.μ., δήλωσαν οι αρχές.

Η φωτιά κινούνταν νοτιοανατολικά προς την Pyramid Lake και τα πληρώματα κατασκεύαζαν περιμετρικές πυροσβεστικές γραμμές ενώ τα αεροσκάφη εργάζονταν ενάντια στην περιορισμένη ορατότητα για να σταματήσουν την πρόοδο της πυρκαγιάς, ανέφερε η πυροσβεστική.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Γερμανικές αντιδράσεις για την 6ήμερη εργασία στην Ελλάδα

Νορβηγία: Προχωράει στην αποθήκευση σιτηρών πριν έρθει το… «αδιανόητο»

Συνελήφθησαν δυο άτομα για πρόκληση πυρκαγιών σε Νάξο και Φωκίδα

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για το γατάκι που βασάνισαν και ακρωτηρίασαν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα